L’Ajuntament comunica al CF Calella que la setmana que ve comença la instal·lació de les graderies

El president de l’entitat esportiva ha comunicat a Ràdio Calella TV que ha rebut un correu electrònic de l’Ajuntament informant que el dia 16 de gener, tot just la setmana que ve, començarà la instal·lació de les graderies.

Jordi Tubert, president del club, ha explicat que es traslladarà part de les grades de La Muntanyeta fins al camp de futbol de Mar. Tubert creu que en una setmana poden quedar instal·lades i espera poder tenir-les enllestides per la següent jornada de lliga.

“Avui poc abans de les 14:00 h ens han enviat un e-mail dient que el dia 16, que és dimarts de la setmana que ve, si no m’equivoco [comença la instal·lació]. Ja tenen fabricades les peces perquè com que es baixa la part de la grada de dalt, no es quedaria sense barana i sense escala, ja tenen preparat això, han quedat d’acord amb l’empresa instal·ladora. El dimarts vinent vindran a fer el canvi de grades i posaran aquestes baranes perquè no hi hagi perill i aprofiten ja també per portar la grada que hi hara al camp de Mar al camp de futbol-7 de la Muntanyeta”

Tubert espera reunir-se amb representants del consistori per tornar a demanar la creació dels lavabos químics, qüestió a la qual no es fa referència en el comunicat de l’Ajuntament.

A continuació podeu recuperar l’entrevista íntegra al president del CF Calella, Jordi Tubert.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *