L’Ajuntament convoca pel febrer la primera trobada de la Taula sobre l’Emergència Climàtica

El Ple Municipal va aprovar la creació d’una Taula sobre l’Emergència Climàtica amb l’objectiu de buscar mesures que, des de l’àmbit local, permetin afrontar el nou escenari mediambiental. Era un dels punts inclosos en la moció que van presentar conjuntament els partits de Junts per Calella, ERC, Calella en Comú i la CUP, i que va comptat amb el suport de tot l’arc plenari. En les últimes hores s’ha anunciat per quan es preveu la primera sessió de treball i també quins són els experts que hi participaran.

Són el geògraf Martí Boada, el biòleg marí Francesc Peters, i l’ornitòleg Enric Badosa. Formaran part de la Taula sobre l’Emergència Climàtica, que també comptarà amb una representació de tots els grups polítics municipals i agents locals d’àmbit econòmic, social, educatiu i de recerca.

Segons ha informat des de l’Ajuntament de Calella, la primera reunirà tindrà lloc al febrer, quan es decidirà la periodicitat de les sessions i es posarà fil a l’agulla als seus objectius: calendaritzar i desenvolupar un Pla Municipal de resposta a l’emergència climàtica.

Potser t'interessa

1 Resposta

  1. Josep Basart Pinatel.li ha dit:

    Cal que parlin de la gestió de tot el territori: aiguats, incendis, gestió de l’abocador clausurat, de l’aigua de consum humà, de l’aigua de rec, de la urbanització de Can Carreres, etc…, s’ha de tenir en compte la globalitat de fenomens i de tot el municipi.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *