L’Ajuntament de Calella celebra avui el ple ordinari del mes d’abril

L’Ajuntament de Calella celebra aquesta tarda una nova sessió ordinària del ple. És la corresponent al mes d’abril i la podreu seguir en directe a través de Ràdio Calella Televisió a partir de les 18:30h.

De l’àrea de Territori es debatrà la proposta per aprovar el conveni de col·laboració i modificació del contracte d’arrendament de la sala Mozart. A més, i vinculat amb aquesta qüestió, s’aprovarà la modificació puntual del POUM per canviar la classificació d’equipament privat a equipament públic de la sala Mozart i el conveni urbanístic.

El ple, tal i com va avançar la setmana passada, debatrà la proposta per l’adscripció a Gestvia de l’immoble de l’antiga caserna de la Policia Local, situada a l’Avinguda del Parc, per a la construcció de la nova seu de l’empresa de mobilitat.

Durant el ple d’aquesta tarda es debatran sis mocions. La primera presentada pel grup municipal d’ERC sobre la supressió dels passos a nivell de Calella i per l’adaptació dels passos soterranis d’accés a la platja per a persones amb mobilitat reduïda i per a persones usuàries de cotxes de nadons.

La segona la que presenten els grups municipals del PDeCAT i el PSC per a l’adhesió de l’Ajuntament de Calella al projecte «No puc esperar».

Una tercera d’ICV-EUiA relativa a l’empadronament.

Els grups municipals del PDeCAT i el PSC presenten un text en relació a la sentència del Tribunal Constitucional relativa a l’impost sobre l’increment de valor dels terrenys de naturalesa urbana.

Per últim, hi ha la moció que presenten PDeCAT i ERC de rebuig a la sentència del TSJC amb el títol «La justícia no es política».

El ple el podran seguir en directe per Ràdio Calella Televisió a partir de dos quarts de set de la tarda.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *