Què diu la moció de rebuig a la sentència que es portarà al Ple de Calella demà dimarts?

pleCalella

L’Associació Catalana de Municipis i l’Associació de Municipis per la Independència han fet públic el contingut de la moció de rebuig a la sentència del judici del procés que es presentarà al Ple Municipal que l’alcaldessa de Calella ha convocat, amb caràcter extraordinari, per demà dimarts a les 18.30h. En la part expositiva, s’indica que “la democràcia a l’Estat espanyol mostra símptomes inequívocs d’estar tocada de mort” i defensa la innocència de totes les persones condemnades. “Tornem a dir alt i clar que en democràcia votar no és cap delicte. Les idees no es jutgen. I és per això que reclamem la llibertat de totes les persones preses i exiliades polítiques, perquè no han comès cap delicte”.

En la moció, a banda de reprovar l’actitud de l’Estat espanyol, a qui acusa d’haver abandonat la seva responsabilitat de donar resposta a les demandes ciutadanes per la via de dialogada i pacífica; crida a les institucions a plantar cara a la repressió, a promoure la mobilització i demanar l’amnistia per a totes les persones condemnades i perseguides.

Podeu consultar el contingut de la moció clicant aquí.

La sessió extraordinària del Ple de l’Ajuntament de CAlella s’ha convocat per demà dimarts, 15 d’octubre, a les 18.30h. En declaracions a Ràdio Calella TV, el regidor portaveu de Cs ha anunciat que no té previst assistir-hi.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat