L’Ajuntament de Calella organitza un concurs literari de prosa i poesia

poesia

Els treballs guanyadors de cada categoria tindran premis en metàl·lic que van des dels 15€ el més baix fins als 140€ el més alt. Els millors es portaran a la Mostra Literària del Maresme.

Calella tindrà una mostra literària pròpia, que servirà de fase prèvia per a la mostra comarcal, ja que les obres de prosa i poesia que s’hi presentin i guanyin participaran al certamen literari del Maresme. Els originals es poden entregar fins el dia 30 d’abril, són de tema lliure i només es pot presentar una obra per categoria, modalitat i participant. Han de ser en català i no poden ser treballs tècnics i científics.

Els textos poden ser en prosa o poesia, dividits en sis categories segons l’edat dels participants. Hi poden participar nens i nenes a partir de sis anys, i la categoria més alta és a partir de 26 anys.

També hi ha concurs de microrelats, sense limit d’edat, amb textos que tinguin un màxim de 140 caràcters, en català, i ja sigui en poesia o prosa.

I una altra modalitat és un concurs de relats breus perquè hi participin persones amb discapacitat intel·lectual. Hi poden participar calellencs o persones vinculades a la ciutat i han de presentar obres en català, tan en prosa com en poesia, i il·lustrades amb qualsevol tècnica.

Les obres que no guanyin es conservaran al Museu Arxiu Municipal.

Potser t'interessa

1 Resposta

  1. federico escrigué:

    Hola, pregunto… en donde y en que horarios se puede entregar el original? El original es un impreso en A4 ?… tipografía? … alguna característica más? … moltes gracies…

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *