Calella commemorarà la Diada només amb un acte institucional

Imatge de l'acte institucional de la Diada del 2019.
Imatge de l'acte institucional de la Diada del 2019.

Calella celebrarà un any més, per l’Onze de setembre, la Diada Nacional de Catalunya amb un acte institucional. Serà com sempre a la plaça de Catalunya amb l’ofrena floral al monument de Rafael de Casanova. Enguany però, i a causa de la crisi sanitària generada per la Covid-19, hi haurà canvis importants respecte als anys anteriors. En aquesta ocasió hi haurà un sol acte per commemorar la Diada i serà en forma reduït. Sense ofrena floral per part de les entitats i on participaran una petita representació dels polítics.

Aquesta Diada no hi haurà ni Marxa de Torxes ni revetlla a la plaça de Catalunya, com tampoc cap manifestació multitudinària. Serà una Diada diferent, austera i marcada pel coronavirus. Malgrat tot, l’Ajuntament ha decidit seguir endavant amb l’ofrena floral que només comptarà amb la participació de l’alcaldessa, d’un representat polític per cada grup municipal i de l’Hereu i la pubilla. De fet, per seguir les recomanacions sanitàries, aquest any l’aforament és limitat i  l’Ajuntament recomana no assistir a l’acte per evitar aglomeracions i que si s’acudeix es faci complint amb totes les mesures de seguretat.

L’acte institucional començarà a les 12 amb la tradicional hissada de la bandera mentre sona el Cant de la Senyera. Es podrà seguir en directe per Ràdio Calella Televisió, a través de l’emissora al 107.9 i pel web www.radiocalellatv.cat.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat