Rock on the Rocks porta aquest cap de setmana dos “Spring Concerts”

Avui i demà a la nit hi ha concerts organitzat per l’associació Rock on the Rocks de Calella. El d’avui és l’únic concert al país d’un reconegut trio anglès.

Aquest és un dels Spring Concerts, concerts de primavera, que organitza aquesta entitat calellenca, que a la tardor tira endavant el festival Calellarockfest.

banner_Mitch_Laddie-1Avui, al pub Rock and Apples actuarà Mitch Laddie Band. El preu de l’entrada són 8€ anticipada i 10€ a taquilla. Jordi Puig, membre de l’entitat Rock on the rocks, comenta la banda protagonista del concert d’avui: “Un trio anglès comandat per Mitch Laddie, un guitarrista molt jove de blues rock que té tres discos i śe una sensació europea. Al 2012 un disc seu va ser el millor de blues rock segons la revista especialitzada «blues and soul magazine». Ha estat tocant amb un guitarrista molt reputat com és Walter Trout. Ara està fent gira europea tot i que no ha tret disc aquest any. I al Rock&Apples tenim l’únic concert a Catalunya“.

banner_The_Brew-1I dissabte la festa segueix a la Sala Polivalent de la Fàbrica Llobet-Guri, amb una actuació de The Wilder Company fent de teloners a The Brew, del Regne Unit. Acabarà la nit una sessió amb els Dj’s Drinkin Brothers.

Josep Puig ha comentat que els teloners, que començaran la seva actuació a dos quarts de nou de la nit, són catalans, i alguns dels seus membres ja han actuat a Calella. Puig: “Tenim un trio anglès anomenat The Brew i de teloners als Wilder Company que encara que sembli que són de fora, són de Girona. Fan un rock americà d’arrels com Bob Dylan, Neil Young… i està format per Arnau Coderch, vocalista; Jordi Vila -un guitarrista que hem vist al Calella Rock Fest amb La Banda del Yuyu-; i Edu Bonet, que és el guitarra“.

The Brew començaran a les 10 de la nit, i el de Calella serà un dels dos concerts que la formació anglesa farà a Catalunya. Només fan un altre concert a Tarragona. L’entrada anticipada a taquilla costa 12€, i el mateix dia a taquilla en costarà 15.

banner_JST-1I la setmana que ve l’entitat calellenca organitza un concert a la Sala Razzmatazz 3 de Barcelona. Presenten l’únic concert a Catalunya de Joanne Shaw Taylor, la millor intèrpret de blues i rock de les illes britàniques. Encara es pot comprar alguna entrada anticipada a 20€ i a taquilla en valdran 25.

Aquí podeu escoltar l’entrevista sencera a Josep Puig, emesa a l’Info Vespre

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.