L’Ajuntament demana l’actualització de la titularitat dels nínxols

IMG-5911

Per la diada de Tots Sants, els familiars que van anar a visitar als seus difunts van veure un avís a alguns dels nínxols que demanava als seus propietaris que acreditessin el dret sobre el mateix. L’objectiu és actualitzar la titularitat dels nínxols.

Ho ha explicat el tinent d’Alcaldia de Serveis Públics, Albert Torrent.

“El cementiri és un lloc molt sensible i hi ha històries que costen molt de seguir. Hi ha nínxols que la família en continua fent un manteniment i el continua visitant perquè hi ha familiars enterrats, però està a nom d’un difunt i l’Ajuntament no té manera de trobar el propietari o els familiars, i l’últim recurs que ens quedava era demanar que es posessin en contacte o bé perquè desconeixem el titular o bé perquè no se’ls està girant la taxa del manteniment del cementiri”

Tot i que el tinent d’Alcaldia assegura que el percentatge de nínxols sense regularitzar no és elevat, subratlla la necessitat de continuar treballant per tenir tota la informació completa.

Alguns dels nínxols han hagut de ser reconstruïts i traslladats per un enfonsament de la part més antiga.

“La part més antiga i més pròxima a la via del tren no es podien utilitzar segons un informe dels tècnics de la casa. Primer perquè havien quedat molt petits i les caixes que s’estan fabricant avui no entren en aquests nínxols tan estrets i segon perquè hi havia hagut un procés s’havia derruit tota la columna de nínxols i vam decidir anar fent trasllats per deixar una part perfectament neta i poder-la reconstruir de nou”

A continuació podeu recuperar l’entrevista íntegra al tinent d’Alcaldia de Serveis Públics, Albert Torrent.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat