L’Ajuntament destina 65.000 euros en ajuts per instal·lacions fotovoltaiques

Les persones que hagin invertit en la instal·lació de sistemes d’autoconsum fotovoltaic poden acollir-se als ajuts que ofereix l’Ajuntament de Calella per afavorir la reducció de l’empremta de carboni en els consums energètics domèstics. La convocatòria està oberta fins el 16 d’octubre i s’hi poden acollir totes les persones empadronades a la ciutat i, en concret, al domicili subjecte de la subvenció. L’import màxim serà de 1.275 euros.

La línia d’ajuts per incentivar la instal·lació d’energies verdes està dotada amb 65.000 euros i s’atorgaran a totes les persones que compleixin els requisits de la convocatòria, que està publicada a la web municipal. Els projectes que s’hi presentin s’han d’haver realitzat durant l’any 2022 en habitatges del terme municipal de Calella.

L’Ajuntament bonificarà el 35% del cost que s’hagi pagat, fins a un màxim de 1.275 euros. En el cas que el nombre de sol·licituds superi l’import màxim previst, les subvencions es reduiran proporcionalment.

Aquesta iniciativa té com a objectiu la mitigació del canvi climàtic i la transició cap a un model energètic descentralitzat, en concordància amb els objectius del Pacte d’Alcaldes.

Clicant aquí podeu accedir directament al formulari per fer la sol·licitud.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *