L’Ajuntament expedienta tres locals d’oci nocturn per incomplir les mesures anti-covid-19

El consistori ha obert expedients sancionadors als locals Isla Tortuga, Bora Bora i Nemoris per irregularitats administratives i incompliment de la normativa anti-covid-19 detectades arran d’un control rutinari de la Policia Local, a finals del mes de juliol. Dos d’ells s’han resolt i un està en procés. L’Ajuntament anuncia que serà “inflexible” i extremarà els controls per garantir la salut pública i alhora el descans dels veïns. Segons exposa en una nota de premsa, les actuacions es van dur a terme per les denúncies i queixes d’alguns ciutadans.

En les inspeccions, els agents de la Policia Local van aixecar actes en detectar diverses irregularitats, tant administratives com de seguretat sanitària. Per excedir-se en l’aforament permès, perquè dins el local s’estava usant la pista de ball o incomplir la distància física.

Els expedients de Bora Bora i Isla Tortuga, dos locals ubicats a la zona de Turisme Nord, s’han resolt i s’ha comunicat als propietaris l’obligació de complir tant amb els permisos com amb les normatives anti-covid. De manera preventiva, s’han precitat els aparells musicals d’Isla Tortuga. En el cas de Nemoris, al carrer Jovara, l’expedient està en procés de resolució.

L’episodi es tanca d’aquesta manera però des del consistori es recorda, i s’adverteix, que la reincidència podria desencadenar en sancions econòmiques de fins a 20.000 euros o, fins i tot, el tancament del local.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *