Octubre: crònica de l’1-O a Calella viatjarà al País Basc, Navarra i a Bèlgica

La gira d’Octubre: crònica de l’1-O a Calella continua aquest setembre per Donostia, Altsasu i Bilbao.

Després de fer una gira extensa pel territori català i de projectar a unes 30 poblacions el documental Octubre, ara és el moment de mostrar el document audiovisual en una gira internacional. Ens ho explica Ernest Vila, director d’Octubre.

La primera etapa d’aquesta gira internacional la fem a Euskal Herria on tenim tres ciutats que ens acolliran el documental. La primera serà Donostia el dia 10 de setembre, la segona a Altsasu un dia molt important i simbòlic com és l’11-S i a Bilbao el 13 de setembre.

Pel director portar al documental al País Basc és un privilegi en l’àmbit emocional, polític i de fraternitat entre pobles, especialment l’assistència del dia 11 de setembre a Altsasu amb les famílies dels nois i noies empresonats del poble, diu Vila.

Encara no podem confirmar del tot qui ens acompanyarà però a Bilbao i a Donosti ens ha ajudat l’ANC d’Euskal Herria, a Altsasu estem coordinats amb els familiars dels nois/es que estan a la presó, precisament una d’aquestes persones apareix al documental.

Tot seguit, la productora tornarà a viatjar fins a Bèlgica. I seguirà per València, Madrid, Galícia, entre d’altres.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *