L’Ajuntament ha denunciat els problemes de sorolls detectats a l’Hotel Marisol

Imatge d'arxiu

Josep Torres ha reconegut que els veïns de l’Hotel Marisol on s’hi allotja el grup de menes estan patint els problemes de sorolls que també l’Ajuntament ha detectat i, fins i tot, ha denunciat. Ho ha dit aquest matí en una entrevista al programa La Ciutat, on ha reiterat que el consistori està treballant “de valent” i amb tots els efectius possibles per resoldre aquesta situació.

Amb les seves paraules, Torres ha demanat no estigmatitzar el col·lectiu però tampoc ha amagat la problemàtica que s’ha posat en comú tant amb la cooperativa de monitors dels menes com amb l’empresa propietària de l’hotel.

Problemes d’incivisme en tindrem. Però en tenim amb els alemanys, anglesos, holandesos… Amb els grups de nanos joves (…) Aquest és un problema real, que les persones ho estan patint de debo, i estem intentant treballar: esten en contacte amb l’empresa i hi enviem la policia sempre que es podet (…) Hem sancionat a l’hotel pels sorolls.

El tinent d’Alcaldia ha explicat que dilluns es va reunir el grup de coordinació i que allà van traslladar les queixes i l’angoixa que la situació genera entre el veïnat. I que els responsables es van comprometre a reforçar la vigilància per evitar les actituds incíviques.

La Generalitat convoca a tots els alcaldes de municipis amb centres per a menors estrangers

El conseller de Treball, Afers Socials i Famílies, Chakir el Homrani reunirà dilluns a la tarda un centenar d’alcaldes catalans on s’han habilitat centres d’acollida de menors estrangers tutelats.

La trobada té per objectiu “posar en comú la complexitat de la situació i demanar col·laboració a tots els agents i administracions”, segons ha explicat la secretària d’Infància, Adolescència i Joventut, Georgina Oliva, que ha reclamat que el “fenomen” dels menors migrants no acompanyats i la seva integració “ha de ser una resposta de país”. En la reunió es podran treballar diverses propostes de suport a aquests municipis.

Compartir

Potser t'interessa

1 Resposta

  1. Jose ha dit:

    Allí donde hay menas hay problemas. No hace mucho hablé con un mosso d’esquadra y me dijo que estos problemas eran el principio, que iría a más. Tiempo al tiempo.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *