S’obren inscripcions per a l’Ironman 70.3 Barcelona

Un cop finalitzat l’Ironman de Vitoria-Gasteiz s’obren les inscripcions per l’Ironman 70.3 Barcelona.

Les inscripcions per la competició que es realitza el 17 de maig del 2020 a la costa del Maresme, especialment a Calella, es preveuen favorables segons Jordi Pérez, director de la cursa Ironman 70.3 Barcelona.

L’Ironman de l’octubre és el de més participació de tot Europa. Al maig vam arribar a 2.800 inscripcions l’any passat, i ara ja enfoquem amb ganes cap a l’Ironman gros. Al gran estem amb 3.850 participants inscrits.

Per ara, Pérez, explica que no es preveuen canvis en el recorregut que es va duent a terme durant els darrers anys, un recorregut segur, que rep el suport dels Ajuntaments dels municipis participants.

Des del 2013 estem repetint el mateix recorregut. Aquest es fa la natació a Calella, la bicicleta Calella-Montseny-Calella i córrer entre Calella i Pineda. És un circuit estable i els atletes estan content amb aquest tipus de recorregut.

Tot just comencen les inscripcions i de moment seguirem a l’espera de conèixer quins són els participants professionals que hi participaran. Jordi Pérez ens recorda les figures que hem vist.

Crec que els hem tingut a pràcticament tots. Jan Frodeno, el millor triatleta de llarga distància en l’actualitat ha vingut un cop; Javi Gómez Noya ha vingut dos cops… Sempre responen els professionals, també.

La llicència anual que tenen els professionals els permet apuntar-se a tots els Ironman que vulguin. Normalment, fan les inscripcions 3 mesos abans, però ara és el torn de totes aquelles persones de ferro que vulguin participar en la 70.3.
Les inscripcions van des dels 265€ als 325€ (+8% Taxa d’Active), i en el cas de registrar-se per relleus dels 375€ als 410€ (+8% Taxa d’Active). I inclou l’àrea de transició, circuit de natació, cobertura de seguretat del circuit de natació, dispositiu de trànsit pel tall de carreteres, seguretat i equips de voluntaris; entrada a la Cerimònia de Benvinguda; entrada a la Cerimònia de Premis, Guia de l’Atleta, nutrició als avituallaments el dia de la cursa, motxilla de l’atleta, samarreta Finisher, medalla Finisher, zona de recuperació després de la cursa i massatges gratuïts després de la cursa a la zona de recuperació.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *