L’Ajuntament prepara les dependències municipals per quan reprenguin l’activitat

WhatsApp Image 2020-05-11 at 14.18.37

Per garantir la seguretat dels treballadors i dels usuaris, l’Ajuntament instal·larà pantalles protectores a totes les dependències municipals que donen atenció presencial. S’ha començat aquest matí amb l’Oficina d’Atenció Ciutadana, a l’edifici de l’Ajuntament Vell, on s’està prioritzant l’atenció telefònica per evitar desplaçaments. Li seguirà l’edifici consistorial, la Biblioteca Municipal o Can Saleta, a més de la Policia Local. Els espais es preparen així per a la represa de l’activiat.

El comitè de crisi ha informat que totes les dependències municipals es desinfecten a diari amb productes homologats per la Generalitat de Catalunya.

En la mateixa línia, aquest matí s’han començat a repartir mascaretes protectores de tipus FFP2 a les botigues que tenen permesa l’obertura. Dues per establiment, la majoria ubicats a l’eix comercial: Església, Sant Joan, Matas i Rodés i un tram de Jovara. L’Ajuntament de Calella s’ha abastit d’una partida de 1.000 unitats, i recorda que el seu ús és altament recomanat per evitar contagis.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *