L’Ajuntament rehabilitarà dues façanes de la Fàbrica Llobet-Guri pel seu estat de deteriorament

IMG_2360

S’han adjudicat les obres de rehabilitació de les parets exteriors de l’equipament municipal -convertit en un gran complex educatiu d’ençà del trasllat de l’escola- per un import total de 107.436. Les façanes de la Fàbrica Llobet-Guri on s’actuarà són la de l’accés principal, a peu de la carretera N-II, i la que dona al carrer Llobet i Guri, on hi ha l’entrada a la sala polivalent. És la primera fase d’una intervenció que continuarà després a l’estiu amb els treballs de recuperació i consolidació de la façana del carrer Sant Pere.

El tinent d’Alcaldia de Gestió Patrimonial, Josep Gibert, ha explicat en declaracions a Ràdio Calella TV que l’obra s’ha dividit en dues fases perquè els treballs que s’han de fer a la façana de Sant Pere afectarien al normal funcionament de l’escola El Far.

La tercera façana es farà a l’estiu perquè les obres comporten ocupar la zona d’entrada a l’escola i això no es pot fer mentre estigui actiu, tampoc seria possible en període de vacances de Nadal. S’adjudicarà a la primavera per fer-ho a l’estiu.

Les obres a la façana de Sant Jaume i Llobet i Guri començaran abans que acabi l’any, amb una previsió d’execució d’aproximadament 12 setmanes. Els treballs se centraran en la neteja de la paret exterior de l’equipament, la retirada d’elements obsolets i la reparació dels elements malmesos.

Les façanes presenten un nivell de deteriorament força important i, davant d’això, ha arribat el moment de tirar endavant l’actuació. Es farà una neteja de les dues façanes, una d’elles es pintarà perquè el material ho permet; es farà la retirada d’antics ancoratges i es repararan elements malmesos.

La paret que es pintarà de color blanc trencat és la que dona al carrer Llobet i Guri, on hi ha la porta d’entrada a la sala polivalent.

Gestió Patrimonial no descarta que s’hagin de reordenar alguns accessos mentre durin les obres. Aquests s’informaran puntualment als usuaris de l’edifici amb la idea de causar les mínimes molèsties i garantir el funcionament de tots els serveis i recursos. El complex de la Fàbrica Llobet-Guri acull l’Escola El Far i l’Escola Oficial d’Idiomes, diversos Serveis Municipals -a la primera planta-, les oficines de Gestvia, el Centre de Tecnificació del Club Tennis Taula Calella, el “boulder” d’escalada, les aules del Taller l’Encenall, els centres de música i dansa de l’Hotel d’Entitats i també les instal·lacions de Ràdio Calella TV, entre d’altres.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat