L’Ajuntament subvenciona 13 projectes de millora o rehabilitació de locals comercials

ajudes-empres-720x340

L’Ajuntament de Calella ha adjudicat un total de 13 subvencions per a la rehabilitació i millora de locals comercials. Aquest mes de febrer s’ha donat per tancada la tercera convocatòria anual d’ajuts municipals –la corresponent al 2015–, després que el passat mes d’octubre es decidís ampliar el termini de presentació de sol·licituds en no haver-se esgotat el total de la partida econòmica prevista. Aquesta donava la possibilitat de subvencionar fins a un total de 24 projectes de millora, per un import únic de 500 euros.

Finalment, un total de 13 projectes de millora, adequació, rehabilitació, manteniment o conservació de locals comercials han rebut una subvenció de 500 euros de l’Ajuntament de Calella, dins la línia d’ajuts per al foment de l’emprenedoria i l’activitat econòmica per al 2015.

Estava dotada amb 12.000 euros, provinents del pressupost municipal, i donava la possibilitat de concedir subvencions a un total de 24 projectes.

El passat mes d’octubre, i després d’una primera fase en què es va adjudicar la meitat de la partida prevista, es va acordar fer una ampliació del termini de presentació de sol·licituds. Aquest mes de febrer s’ha resolt, ampliant el nombre de beneficiaris fins a 13.

La convocatòria ha estat dirigida, en aquesta tercera edició, tant al suport a nous emprenedors per a l’obertura de nous negocis a la ciutat; com també als empresaris amb negocis en actiu, obrint una línia d’ajuts per a la millora de les condicions d’accessibilitat del seu local.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat