L’Ajuntament subvenciona els cursos de preparació de les proves d’accés a cicles formatius

El Centre de Formació Permanent Francesc Grau i Viader de Calella tornarà a oferir els cursos de preparació de les proves d’accés a cicles formatius de grau mitjà i superior, que es realitzaran el maig del 2023. Els nois i noies, de Calella i rodalies, que s’hi vulguin presentar tenen l’opció d’assistir a les classes preparatòries que subvenciona l’Ajuntament de Calella. Les preinscripcions estaran obertes durant tot el mes d’octubre.

Els cursos de preparació per entrar a cicles formatius de grau mitjà i superior s’impartiran al Centre de Formació Permanent Francesc Grau i Viader, al primer pis del complex educatiu de la Fàbrica Llobet-Guri. Allà mateix s’hi fan les preinscripcions.

El de grau mitjà està pensat per a nois i noies de 17 anys —o que els compleixin durant l’any del curs— i que no tinguin el títol d’ESO.

El de grau superior s’adreça a nois i noies de 19 anys —o que els compleixin durant l’any del curs— i que no hagin fet el Batxillerat o equivalent.

L’Ajuntament de Calella els subvenciona amb l’objectiu que no perdin el fil de la formació, tal com ha assenyalat la tinent d’Alcaldia d’Educació, Montserrat Mateu, en declaracions a Ràdio Calella TV:

Volem que els joves que hagin deixat la formació acadèmica, per les circumstàncies que siguin, tinguin l’oportunitat de reenganxar-se.

Els cursos s’allargaran fins el mes de maig, quan es realitzaran les proves d’accés a cicles formatius. Els grups són limitats.

El Centre de Formació Permanent Francesc Grau i Viader està ubicat al primer pis del complex educatiu de la Fàbrica Llobet-Guri. Les preinscripcions es podran fer els dilluns, dimecres i divendres, de 12.30 a 14h. La documentació que cal portar és el DNI i una còpia del mateix.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.