L’Ajuntament té previst invertir gairebé 300.000 euros en la substitució de contenidors

S’enfila la substitució de diferents bateries de contenidors, soterrats i en superfície. L’Ajuntament de Calella ha tret a concurs la compra, instal·lació i manteniment dels nous recipients que, un cop se n’hagi fet l’adjudicació, hauran d’estar operatius en un termini màxim de sis mesos. La inversió prevista és de gairebé 300.000 euros i es farà al marge del contracte amb l’empresa Urbaser, adjudicatària del servei de neteja viària i recollida de la brossa.

L’alcalde Marc Buch va explicar que aquesta és una de les actuacions destacades que s’impulsaran aquest darrer trimestre del 2023. En una entrevista a La Ciutat de Ràdio Calella TV, va dir que el Govern és conscient que la neteja i la brossa són aspectes que necessiten millorar.

No tinc pa als ull, volto per Calella i sé que hem de millorar (…) A vegades exagerem perquè no està tan bruta, però hem de millorar. I estem en el camí: hem comprat una màquina nova i tenim el concurs per substituir les bateries de contenidors, soterrats i en superfície.

Buch també va fer referència als 80.000 euros previstos per modernitzar el material escènic del Teatre de la Sala Mozart i els 23.000 euros d’inversió per instal·lar plaques fotovoltaiques al Museu Arxiu Municipal.

També és imminent l’inici de les obres de la segona fase del cobriment de la Riera Capaspre, un projecte adjudicat per 700.000 euros.

A la carretera N-II, sota hi ha un pilar que el retirarem. És obligatori si volem continuar cobrint la Riera, ho farem fins a la rotonda del Mercadona. L’objectiu és acabar de cobrir-la en els pròxims anys.

L’alcalde va indicar que el projecte s’ha treballat d’acord amb les indicacions de la Direcció General de Carreteres perquè interfereixin el mínim possible en la mobilitat per l’N-II.

Hi haurà restriccions de trànsit, però no afectaran l’N-II. La prioritat és que n’hi hagi la mínima. Estem supervisats per Carreteres de la Generalitat, ens fan el tutelatge. Hi haurà inconvenients, però tots sabem que per fer truites s’han de trencar ous. I el mateix passa quan es fan obres.

Les obres aniran a càrrec de l’empresa Artífex Infraestructures i tenen un termini màxim d’execució de sis mesos. El nou tram cobert es podrà estrenar a principis del mes d’abril del 2023.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *