Més de 500 atletes amb discapacitat psíquica arriben a Calella

Petanca als Special Olympics, l'any passat
Petanca als Special Olympics, l'any passat

Aquest cap de setmana Calella acollirà els campionats de Catalunya d’atletisme, handbol i petanca que organitza la Federació Catalana d’Esports per a disminuïts psíquics.

S’hi preveu reunir uns 500 esportistes d’arreu del país i Calella hi aportarà un bon grapat de voluntaris, com els que també van col·laborar amb els Special Olympics Catalunya que es van celebrar l’any passat aquí.

Els partits tindran lloc a la Zona Esportiva de la Muntanyeta i al Passeig de Manuel Puigvert, en el cas de la petanca.

Els partits d’handbol, on hi participaran uns 80 jugadors, seran dissabte entre dos quarts d’11 i les dues del migdia, i entre dos quarts de 5 i les set de la tarda. I també jugaran diumenge de dos quarts de 10 a les 12 del migdia.

L’atletisme es disputarà dissabte de 9 a 2 i entre dos quarts de 5 i les set de la tarda a La Muntanyeta. També diumenge, entre les 10 i dos quarts d’una, hi haurà competició d’atletisme.

La petanca es jugarà al Passeig Manel Puigvert també dissabte entre dos quarts d’11 i les dues del migdia, i entre dos quarts de 5 i les set de la tarda. I també jugaran diumenge de tres quarts d’11 fins a un quarts d’una, amb la cerimònia de lliurament de medalles al camp de futbol de Mar.

Àlex Angosto és el gerent d’ACELL: “la petanca i l’atletisme són dos dels esports que arrosseguen més esportistes dins la Federació. Estem en 512 participants, a més dels centenar de voluntaris i la gent de l’organització, ens aproximarem a les 650 persones. Tornarem a fer soroll

I la cloenda del cap de setmana de competició serà el diumenge al migdia, a la Zona Esportiva de la Muntanyeta, on s’hi reunira a tots els equips i voluntaris. El gerent de la federació ha avançat una de les sorpreses: “farem la desfilada de tots els clubs participants, els parlaments i intentarem ballar una sardana perquè sabem que Calella és capital de la sardana i ens agradaria fer una rotllana gegant amb tots els esportistes envoltant una sardana per cloure la festa, amb la mascota, el públic i els voluntaris

Diumenge al matí es farà una exhibició de futbol 7 amb els equips de l’ADIAM, l’Associació de Discapacitats de l’Alt Maresme que té el foment de l’esport entre els seus usuaris entre els seus projectes.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *