Revetlla Solidària a benefici d’Oncolliga i AVAH

revetlla-solidaria

Aquest dissabte, 17 d’octubre, a partir de les nou del vespre, es fa a la Sala Polivalent de la Fàbrica Llobet-Guri, la Revetlla solidària per recaptar fons per al Servei de Suport Immediat a Domicili d’Oncolliga i de l’Associació de Voluntaris i Amics de l’Hospital de Calella.

L’entrada costa 5 euros, que es destinaran a ajudar a aquestes dues entitats solidàries de la ciutat. I val la pena perquè per aquest mòdic preu es podrà gaudir de música en directe amb Marlai Acoustic, monòlegs amb Carlos del Pozo, i  més ball, ni més ni menys que amb l’Orquestra Girasol. Hi haurà també servei de bar, amb sopar i begudes a preus populars.

La responsable d’Oncolliga Calella, Maria Pera, ha explicat el programa SSID, d’atenció a persones en els darrers dies de vida, al qual es destinen els beneficis de la revetlla. “Ho farem pel Servei de Suport Immediat a Domicili que paguem entre Oncolliga i AVAH. Quan a una persona li diagnostiquen un final de vida, que vol anar cap a casa, tenim aquest cuidador que va a casa seva, li fa la higiene personal i les cures que calgui. És com un suplement del PADES. La gent que ha necessitat aquest servei n’està molt contenta“.


El festival està organitzat per l’entitats TOCS Santa Susanna i Maria Pera ha volgut fer una crida perquè ningú perdi la oportunitat de tenir una nit agradable, divertida, i a més, solidària. “Jo animo a la gent que vingui a passar-ho bé, que ja hi ha prou problemes al món. Que almenys aquesta estona desconnectin. Nosaltres estarem allà però no cantarem. Farem el sopar amb pa amb tomaquet i pernil, llonganissa o formatge“.

Les entrades anticipades es poden comprar a Calella, a REGALS MARINA, que està al C/ Església, 156, o bé a la Llibreria LA LLOPA, situada al C/ Sant Joan, 62. Fora de Calella també es poden comprar entrades a la Llibreria L’ARBRE VERD de  Pineda de Mar, a la Llibreria LA PILONA de Malgrat de Mar, a la Papereria NOGUERAS de Santa Susanna, i a l’Estanc ENRIC ROIG de Sant Pol de Mar.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat