L’alcaldessa de Calella no vol que els carrers estiguin emmudits

candini_rc

De la defensa d’ideologies i valors democràtics i assegura que protegirà la llibertat d’expressió. És la reacció de Montserrat Candini davant la carta que el delegat del govern espanyol, Enric Millo, ha enviat als alcaldes demanant que preservin la neutralitat dels espais públics.

Candini considera que és el delegat del govern espanyol, Enric Millo, qui no està mantenint la neutralitat i que es podria haver estalviat la carta.

Quan es parla de neutralitat, s’ha de parlar amb molt de coneixement de causa i sobretot que puguis defensar-ho. Jo defensaré la llibertat d’expressió, quina limitació té al respecte per altres llibertats d’expressió, però mai la repressió. De què està parlant, de que a partir d’ara els nostres carrers estiguin emmudits, que no hi hagi cap expressió ni cap defensa de cap valor, sigui quin sigui el punt de vista és evident que les ideologies tenen valors. Aquelles ideologies que defensen els valors democràtics. Només faltaria.

L’alcaldessa també es pregunta si Millo ha fet o farà alguna actuació davant de Fiscalia per denunciar els fets dels grups organitzats com els que van succeir a Canet de Mar.

Jo crec que és una carta que se l’hagués pogut estalviar, perquè jo crec que el primer que no manté la neutralitat és ell. Està veient com grups organitzats volen plantejar com una mena de kale borroka als llocs, fustigant i acusant a la gent, amb gent que poden portar elements tant pacífics com són llaços o, en tot cas, les creus grogues d’aquests darrers dies i davant d’això ell no fa res. Jo en tot cas li vull preguntar al senyor Millo si és que ha fet alguna actuació davant de la Fiscalia per denunciar aquests grups organitzats.

A micròfons de Ràdio Calella TV, Candini ha explicat que està reflexionant si dóna resposta per escrit a la carta del delegat del govern.

Recordem que arran dels fets de Canet de Mar, el delegat del govern espanyol a Catalunya ha enviat una carta als alcaldes de Catalunya per demanar-los que preservin la neutralitat dels espais públics. Enric Millo reivindica que edificis, carrers i places, ara també les platges, són espais “de tots” i recorda als batlles que tenen l’obligació de no permetre que els símbols malmetin la convivència.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat