Lágrimas de Sangre, Ebri Knight i Ital Youth Sound actuaran al festival acollidor La Crida

Definit el cartell musical del festival acollidor que organitza Calella pels Refugiats a benefici de les entitats que treballen per a l’auxili de les persones que estan patint la crisi humanitària a Europa. La banda de rap catalana Lágrimas de Sangre, els maresmencs Ebri Knight i els calellencs Ital Youth Sound actuaran de forma solidària en la primera jornada de La Crida, la nit del dissabte 13 de maig a la Fàbrica Llobet-Guri.

Lágrimas de Sangre són una banda de rap combatiu formada al Masnou i Barcelona, amb un directe contudent i contestatari. Ebri Knight, finalista dels últims premis Enderrok de música catalana, aportarà ritmes de folk-rock a La Crida; i >Ital Youth Sound, el missatge d’unió, esperança i convivència social que porta implícita la música reggae. Són les tres bandes que pujaran a l’escenari de la polivalent de la Fàbirca Llobet-Guri en la primera jornada del festival acollidor que organitza Calella pels Refugiats. “Les tres bandes estan molt predisposades i i no ens cobren res actuar, ho fan per consciència pròpia i per la causa”, ha subratllat Ernest Vila, coordinador de La Crida.

Les entrades anticipades es posaran a la venda en els pròxims dies al preu de de 6 euros a Calella, Sant Pol de Mar, Mataró, Granollers, Girona i Barcelona. A la nostra ciutat se’n podran trobar a la Llibreria El Faristol i a la Cafeteria l’Express. En cas que l’aforament no estigui complet, es vendran entrades a taquilla el mateix dia del festival al preu de 10 euros.

L’organització subratlla que tota la recaptació es destinarà íntegrament a les entitats i organitzacions que treballen en favor de les persones refugiades. La distribució final dels diners es decidirà en una de les assemblees obertes que Calella pels Refugiats celebra de forma mensual. “Fins que no tinguem els diners sobre la taula i sabem la situació exacta en què es troben a Grècia o Lesbos, o on sigui, no decidirem com distribuïm els diners. Serà allà on facin més falta. El que sí podem assegurar d’entrada és que el 100% de la recaptació aniran a les organitzacions, ningú es quedarà res pel camí”, ha garantit Vila.

El concert serà la primera de les dues jornades que conformen el Festival la Crida. La segona tindrà lloc el dissabte 27 de maig al Passeig Manuel Puigverd amb activitats de caire familiar i popular. Hi ha prevista la participació dels Castellers de l’Alt Maresme, vermut i dinar popular, actuacions per a la mainada i activitats de sensibilització.

Calella pels Refugiats és una iniciativa popular nascuda davant la greu crisi de refugiats que s’està visquent a Europa i com a resposta a la “inoperativitat de les institucions europees”. Durant aquests darrers mesos han realitzat activitats per donar suport a entitats com Stop Mare Mortum, Lleure cap a Grèvia, EkoProject o Casa Nostra, Casa Vostra.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *