L’alcaldessa denuncia amenaces a través de les xarxes socials

CANDINI WEB OK00000000

Montserrat Candini ha estat objecte de greus amenaces i insults per part d’un usuari de Twitter i ho ha denunciat, esperant que es facin les indagacions oportunes per esbrinar qui s’amaga darrera del perfil, que utilitza un nom fals. Els missatges es van començar a publicar aquest mateix dilluns a la xarxa i s’han agreujat en les últimes hores, especialment al fil de la notícia que Ràdio Calella TV va publicar sobre la petició de reactivar l’ordre d’execució del llançament del CSO La Bruna. El consistori va emetre ahir un comunicat de condemna dels fets, reprovant que es recorri a l’odi, la violència i el fanatisme per expressar el que podrien ser discrepàncies polítiques.

El comunicat recull les paraules de Candini, qui manifesta que “amagar-se darrera l’anonimat per amenaçar demostra la seva covardia”.

Entre els missatges que ha publicat l’usuari, en un d’ells recorda a l’alcaldessa que la benzina pot cremar casa seva i l’adverteix que coneix perfectament on viu. Aquest hauria estat el que va fer saltar les alarmes i va propiciar la denúncia de Candini davant la Policia Local.

Des de la mateixa xarxa social, l’alcaldessa ha rebut múltiples mostres de suport i alhora de condemna pels fets. De particulars i també d’alguns partits polítics: des de Junts per Calella i el seu soci de Govern, el PSC; com també del portaveu de Cs, Guillermo Gomis, qui ha reclamat tolerància zero davant aquest tipus de missatges basats en l’odi. També ho ha fet Calella en Comú, a través d’Instagram, assegurant que aquestes expressions no tenen cabuda en el sistema democràtic. Esquerra ha publicat aquest migdia un comunicat solidaritzant-se amb Montserrat Candini i de reprovació cap a les proclames d’intolerància i de violència.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat