Cs veu “difícil” aprovar el pressupost del Govern Municipal

Foto d'arxiu

Hores d’ara, Cs està per no donar suport al pressupost del Govern Municipal de Junts per Calella i el PSC. Ho ha dit el portaveu Guillermo Gomis, qui reclama uns comptes que ajudin els sectors econòmics més afectats per la crisi del coronavirus –turisme, hostaleria i comerç– i les persones que n’estan patint les conseqüències. Les seves propostes van en aquesta direcció però aquest matí Cs encara no havia rebut resposta per part de l’executiu. Per això, Gomis diu que hores d’ara veu difícil donar suport als comptes. L’últim cop es va abstenir i va facilitar que tiressin endavant.

Aquest dijous hi ha l’última reunió prèvia al Ple de pressupostos, convocat per dijous 25 de febrer. I avui, Cs no li donaria suport. Així ho ha afirmat el portaveu de la formació taronja, Guillermo Gomis, qui defensa uns comptes que ajudin a revertir l’actual situació de crisi social i econòmica per la pandèmia.

Ho veig difícil perquè hem presentat propostes i per ara no tenim resposta. Entenc que o no les han pogut recollir o no les veuen interessants; encara que això últim no ho crec. Per tant, no podem donar suport a uns pressupostos que no mirin als sectors afectats per la crisi i per ajudar al creixement per retornar a la “normalitat” aquest 2021.

En una entrevista a La Ciutat, Gomis ha explicat que tampoc comparteixen alguns dels projectes que l’executiu té previst incloure en el programa d’inversions, dotat amb 1,85ME.

Per exemple, la compra de banys adaptats per a persones amb mobilitat reduïda, ens hem d’adaptar però ara dubtem de la partida perquè la temporada turística està plena d’incògnites (…) Igualment, remodelar la Sala Mozart i el mateix Ajuntament amb aires condicionats, pensem que es podria fer una part i deixar l’altre per al pròxim exercici.

Recordem que el Govern Municipal de Junts per Calella i el PSC ha ofert a l’oposició participar amb propostes sobre l’11% del pressupost del programa d’inversions, en concret, poc més de 200.000 euros.

El portaveu de Cs ha dit que no ha mantingut contactes paral·lels amb la resta de partits de l’oposició, tot i conèixer les propostes que han fet arribar.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *