L’alcaldessa i vuit regidors sortiran a ‘pastorets’ a la funció de diumenge al Teatre Orfeó

Els regidors Albert Torrent (esquerra) i Jordi Sitjà (dreta) en el paper de romans.
Els regidors Albert Torrent (esquerra) i Jordi Sitjà (dreta) en el paper de romans.

Joventut Artística tancarà diumenge la temporada de representacions de “L’Estel de Natzaret”, la versió dels “Pastorets” de Ramon Pàmies. L’obra es podrà veure al Teatre Orfeó Calellenc a les 18h i un dels al·licients serà veure dalt l’escenari a l’alcaldessa i vuit regidors de l’Ajuntament de Calella, tant del Govern com de l’oposició. Interpretaran una escena còmica i satírica, amb referències a l’actualitat.

Així ho ha explicat Carme Horta a l’Info Migdia de Ràdio Calella TV.

Un quadre nou que ha escrit en Pepe Torres, que té tints còmics i va lligat amb la història dels Pastorets. Fins i tot, canten amb una lletra que també ha escrit ell i ha musicat en Jordi Feliu.

Els representants municipals que sortiran a ‘pastorets’ són l’alcaldessa Montserrat Candini, i els regidors i regidores del Govern Josep Torres, Jordi Sitjà, Albert Torrent, Margarita Valls, Cindy Rando i Marc Buch. De l’oposició, el regidor d’ERC, Àngel Badalló; i Sebastián Tejada, d’ICV-EUiA.

Carme Horta, que ha valorat molt positivament les dots artístiques dels regidors, ha assegurat que Joventut Artística està molt contenta de l’assistència a les funcions d’aquestes festes.

Molt contents perquè hem tingut molt públic. Gràcies a la directora, Maria Rosa Serra, que aquest any li ha tocat fer-ho sola, als tècnics, muntadors i a tota la gent que està al darrera, a banda dels actors.

Les entrades tenen un preu de 10 euros. Els socis de Joventut Artística gaudeixen d’un preu especial de 8 euros.

A continuació podeu recuperar íntegrament l’entrevista:

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat