L’alcaldessa informa al director general del CatSalut del projecte que possibilitaria una futura ampliació de l’hospital

Foto: @montsecandini

Adrià Comella, el director general del CatSalut, va assistir ahir a la reunió del consell rector de la Corporació de Salut del Maresme i la Selva, el primer d’ençà del nomenament de Joan Guix com a nou president de l’organisme. Es va celebrar a les instal·lacions del Sant Jaume de Calella, que va visitar acompanyat de la resta de consellers. Així s’ha fet públic a través d’una piulada de l’alcaldessa, Montserrat Candini. Prèviament, va trobar-se a l’Ajuntament, on van despatxar de diversos temes. Montserrat Candini va aprofitar-ho per informar-lo del projecte urbanístic aprovat inicialment i que permetrà al consistori disposar de 2.800 metres quadrats de drets de volada i que el Govern Municipal ha manifestat que posarà a disposició de Salut per a l’ampliació del centre hospitalari.

En declaracions a Ràdio Calella TV, Montserrat Candini ha valorat l’“actitud positiva” del director general del CatSalut en conèixer de primera mà la proposta.

Un actitud absolutament positiva, encara que s’ho han d’estudiar i pensar des d’un sentit ampli del concepte de salut com poder donar funcionalitat a l’espai de 2.800 metres quadrats. Res més que això.

Durant la trobada a l’Ajuntament, Candini ha explicat que amb Adrià Comella van fer un intercanvi d’impressions sobre la situació de la Corporació de Salut del Maresme i la Selva. Que li va traslladar el compromís de la institució local per actuar de forma corresponsable amb la Generalitat de Catalunya per resoldre els dèficits reconeguts que arrossega la infraestructura sanitària. En paral·lel, diu Candini, al fet de disposar del Pla director que s’esperava per a finals del 2018.

Estem estudiant mecanismes per facilitar al màxim al govern de Catalunya perquè allò que està clar, unes mancances i uns dèficits estructurals d’espai, per donar-hi solució. Esperant el Pla director, insistint que el necessitem, però mentrestant aportant possibles solucions.

A la reunió posterior del consell rector de la Corporació de Salut del Maresme i la Selva, en el qual hi ha ara representació majoritària del CatSalut, també hi van assistir el tinent d’Alcaldia Josep Torres (PSC) i la regidora i cap de l’oposició a l’Ajuntament de Calella, Cristina Gómez (ERC).

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *