L’alumnat i les famílies de l’Escola Freta fan una primera donació al Gran Recapte d’Aliments

El Gran Recapte d’Aliments que es farà a finals de mes, el divendres 30 de novembre i el dissabte 1 de desembre, ha rebut una primera donació a Calella. La de les famílies dels alumnes de l’Escola Freta, que cada any recorda aquesta iniciativa solidària en el marc de la commemoració del Dia Mundial de la Infància. D’aquesta manera, s’afavoreix que els nens i nenes de primària prenguin consciència de les desigualtats i les necessitats en qüestions bàsiques que pateixen infants com ells. La resposta a la crida ha tornat a ser fantàstica.

Josep Vidal, tresorer de Càritas Calella, ha anunciat que s’han recollit una tona d’aliments. L’entitat benèfica és l’encarregada d’organitzar el Gran Recapte d’Aliments aquí a la ciutat.

Una tona d’aliments sempre és benvinguda, encara que s’acaba molt ràpid amb la quantitat de gent que ve a buscar-ne. Moltes gràcies als mestres encarregats, als voluntaris de Càritas que van anar-los a recollir i a qui ho va transportat amb la furgoneta… en fi, moltes gràcies a tothom.

Amb aquesta tona d’aliments s’obre el recompte local de la recollida que es farà a finals del mes de novembre a tot el país. L’any passat es va arribar a les 23 tones.

Al marge de l’aportació material dels alumnes de l’Escola Freta, uns quants d’ells s’han ofert a donar un cop demà durant les dues jornades de recollida. Amb això, diu Josep Vidal, s’aconsegueix que els joves prenguin consciència sobre la difícil situació que pateixen algunes famílies.

Bàsicament són moltíssimes famílies les que venen i tenen criatures. Una dotzena d’alumnes de Secundària de l’Escola Freta participarà al Gran Recapte i el dissabte 1 de desembre tindran un punt de recollida a la seva disposició i també aniran unes hores al magatzem per ajudar-nos a col·locar els productes.

El Gran Recapte d’Aliments del 30 de novembre i 1 de desembre es farà en set supermercats de Calella: Consum, els dos establiments de la cadena Dia, Caprabo, Bon Preu, Spar i Mercadona.

Dilluns es començaran a donar sopars al menjador social de Poblenou

El tresorer de Càritas Calella ha celebrat la recuperació de l’àpat de nit al menjador social de Poblenou gràcies a l’oferiment de nous voluntaris. Vidal ha confirmat que dilluns es començaran a servir sopars.

Aquest menjador el van fundar les Càritas de Calella, Pineda i Poblenou. Nosaltres hi col·laborem econòmicament cada mes, i ens ho sentim ben nostre també.

A continuació podeu recuperar íntegrament l’entrevista. 

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *