Taller informatiu sobre els pressupostos participatius

La plaça Vicenç Ferrer és una de les inversions de planificació de ciutat dels pressupostos participatius

L’Ajuntament de Calella ha organitzat per demà dijous una sessió informativa oberta a tota la ciutadania amb l’objectiu d’explicar el procés participatiu a través del qual els ciutadans decidiran una de les dues inversions de planificació de ciutat que hi ha sobre la taula: la reforma i millora de la plaça Catalunya o bé la reforma i millora de la Plaça Vicenç Ferrer. Unes inversions que ascendeixen a 100.000 euros.

També seran els calellencs els que decideixin quina inversió es fa per millorar una instal·lació esportiva de les diferents que hi ha a la ciutat. En aquest cas, es destinen 80.000 euros del pressupost municipal.

Marc Buch, regidor de Participació Ciutadana, n’ha parlat en una entrevista que demà podreu sentir al Bon Dia.

De l’àmbit esportiu es podrà millorar un dels següents espais: els vestidors de l’antic escorxador que fa servir el Team Calella; el paviment de la sala gran del Tennis Taula Calella; el marcatge de les pistes i remodelació parcial dels vestidors del Club Atletisme Calella; la renovació de l’enllumenat de la piscina municipal o el remarcatge de la pista del pavelló municipal i la instal·lació d’un equip de magafonia per al Club Bàsquet Calella i la Unió Esportiva Handbol Calella.

La reunió informativa serà demà al vespre, a les 19:30h,  a la sala d’actes de l’Ajuntament Vell.

Un cop fet aquest taller informatiu, a partir d’aquest dilluns 19 d’octubre i fins el 6 de novembre es podran votar aquests dos processos de participació ciutadana.

S’habilitaran diferents espais de votació. A la planta baixa de l’ajuntament de 9 del matí a 21 hores els dies 19, 21, 23, 26, 28 i 30 d’aquest mes i els dies 2,4 i 6 de novembre. També es podrà votar al Casal l’Amistat de 9 del matí a 20h els dies 20 d’octubre i el 5 de novembre. A l’Oficina Municipal situada a la plaça Vicenç Ferrer el dia 22 d’octubre de 9 del matí a 20h. A l’Espai Mercat els dies 27 d’octubre i 3 de novembre de 9 del matí a 20h. També a l’Escola Freta el dia 29 d’octubre de 9 del matí a les 20h. I per últim, el dissabte 24 d’octubre en el decurs de la festa de la participació ciutadana que es farà a la Plaça de l’Església de 10 del matí a 20h.

En paral·lel a aquests dos processos, el consistori també posa en marxa, per quart any consecutiu, el pressupost participatiu de Joventut amb el lema «Jove, què faries per Calella? Tenim 10.000 euros per a projectes, digues la teva!». En aquest cas, el procés per poder votar serà del 19 d’octubre fins al 20 de novembre.

Podran votar tots els ciutadans empadronats a Calella amb el seu DNI.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *