“Historietes per a la història”: el CB Calella fa memòria dels seus 50 anys

El CB Calella projectarà a la gran pantalla de la Sala Mozart les diverses càpsules que ha enregistrat per recollir anècdotes i vivències vinculades al club i explicades pels seus protagonistes. La cita és el divendres 30 de novembre a les 20.00h i amb entrada lliure.

Francesc Membrives, de l’àrea social del CB Calella, ha explicat en una entrevista a l’Info Migdia que aquesta iniciativa s’emmarca en les tres celebracions que coincideixen aquest 2018: el cinquantè aniversari del club, els 90 anys del bàsquet a Calella i la Ciutat del Bàsquet Català.

Són una sèrie de càpsules, que combinarem amb altres intervencions per amenitzar la projecció. No s’hi explica la història del club, encara que farem menció de tots els actes que organitzem, sinó que a les càpsules recollim ‘batalletes’ de companys i de jugadors d’altres temps.

Un treball del directiu i periodista Carles Pascual i del realitzador Ernest Vila, que es projectarà el divendres 30 de novembre a la Sala Mozart, i que comptarà amb la intervenció dels Saliclowns.

A continuació podeu escoltar íntegrament l’entrevista. 

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *