Intent de robatori frustrat a l’Institut Bisbe Sivilla

Reixes i finestres trencades, recepció de cap per avall i calaixos i taules regirades al despatx de direcció. És l’escena amb la que s’ha despertat aquest matí l’Institut Bisbe Sivilla de Calella, on aquesta passada matinada hi ha hagut un intent de robatori que el sistema d’alarma va acabar frustant, impedint que el grup de lladres s’endugués res de valor. Va saltar cap cap a tres quarts de quatre de la matinada, posant en alerta als responsables del centre i també els cossos policials, que van desplaçar-se immediatament cap a les instal·lacions sense poder-los enxampar. Amb tot, les destrosses són importants i ara mateix s’ha començat a fer una avaluació econòmica dels danys.

Eva Sánchez, directora de l’Institut Bisbe Sivilla, ha explicat a Ràdio Calella TV que les càmeres de vigilància han enregistrat les imatges en què es veu a tres persones accedint i movent-se per dins de les instal·lacions.

Van estar dins les instal·lacions, com a molt, entre que van forçar la porta i la finestra fins que marxar, uns 20 minuts (…) Va saltar l’alarma, es van espantar, i van marxar abans que arribés la policia.

Els fets s’han posat en coneixement dels Mossos d’Esquadra que han obert una investigació.

Aquest matí han vingut agents de la científica dels Mossos d’Esquadra buscant empremtes i altres indicis, també s’han emportat les imatges en què es veuen les tres persones. Aquesta tarda anirem a posar la denúncia a la Policia Local.

Al Maresme s’han produït fets similars en d’altres centres educatius en les darreres setmanes, i ja es parla d’una onada de robatoris.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *