L’Apa Alt Maresme ja torna a rodar

patinatge1

Després de tres mesos d’aturada, els patinadors i patinadores de l’Apa Alt Maresme tornaran avui als entrenaments al pavelló cobert de La Muntanyeta seguint unes mesures de seguretat adaptades a l’activitat. Serà un retorn gairebé al complet, perquè només una desena dels 90 esportistes de l’entitat pertanyen a una altra regió sanitària. Han fet torns i s’han dividit en grups de màxim 10 persones. Així seguiran fins a noves ordres, amb la mirada posada a l’últim trimestre de l’any quan es podrien organitzar bona part dels campionats cancel·lats amb motiu de la crisi del coronavirus.

L’obertura de la instal·lació esportiva es farà encara amb moltes restriccions. No es pot accedir a les zones comunes ni als vestidors, excepte els lavabos. El personal de l’Ajuntament és qui s’encarregarà de controlar els accessos i la desinfecció dels espais i del material compartit que utilitzin.

Joan Bosch, de l’Apa Alt Maresme, ha explicat que els entrenadors conduiran les sessions amb equips de protecció i que s’ha limitat l’aforament dels entrenaments.

Els entrenadors aniran amb mascareta i a pista hi haurà com a molt 10 patinadors mantenint la distància possible, com que és un esport individual no resultarà complicat. Evidentment els conserges passen a desinfectar el que fem servir, tot i que ells porten el seu material i no el comparteixen.

El patinatge de Calella recupera l’activitat presencial després de 3 mesos de tancament, en què els entrenadors han seguit en contacte amb els patinadors per mitjà de sessions telemàtiques en què han treballat aspectes físics, de flexibilitat i dansa.

Ara la idea és que els esportistes agafin el to i el ritme a pista, preveient un final d’any i de temporada intens quan a competicions. La Federació Catalana de Patinatge podria agendar pel setembre les proves que s’han suspès.

Ara tot està parat, però la idea de la federació és tornar al setembre amb totes les competicions que es puguin fins al desembre (…) Normalment paràvem a l’agost, els més grans només 15 dies; però en aquesta situació que haurem de competir al setembre, el més probable és que no facin vacances.

Tot dependrà de l’evolució de la pandèmia durant l’últim trimestre de l’any.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat