Cribratge al sociosanitari de l’hospital després de detectar dos positius

Exterior del sociosanitari de l’Hospital Sant Jaume de Calella

La Corporació de Salut del Maresme i la Selva ha dut a terme un cribratge a 18 pacients del sociosanitari de l’hospital de Calella després que en les darreres s’hagin detectat dos positius de coronavirus entre les persones hospitalitzades. Els dos pacients havien presentat símptomes lleus aquest mateix dilluns i es va procedir a fer-los la PCR, que va resultar ser positiva en ambdós casos. Com a mesura preventiva l’organisme sanitari ha decidit suspendre temporalment les visites de familiars fins a nou avís.

A la planta de llarga estada actualment hi ha un total de 28 pacients ingressats a qui se’ls hi ha realitzat la prova, menys aquells que ja han passat la malaltia amb anterioritat, i per tant, han generat anticossos. La Corporació de Salut del Maresme i la Selva també informa que en aquests moments estan a l’espera dels resultats de les proves realitzades als pacients.

A més com a mesura preventiva la planta de llarga estada s’ha sectoritzat i els pacients positius s’han aïllat amb l’objectiu de protegir als que no estan afectats. Així mateix la corporació també farà un cribratge als 30 professionals que treballen en aquest recurs.

Des de la direcció de l’ens sanitari remarquen que s’han pres les mesures pertinents i s’estan seguint els protocols dictats pel Departament de Salut. S’està fent un seguiment acurat dels casos positius i dels contactes. També estan vigilant de prop l’evolució de totes les persones, pacients i professionals, per tal d’aplicar les mesures pertinents en cada moment.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *