L’Àrea d’Educació organitza una xerrada informativa sobre P3

portes obertes00000000

Els pares dels infants que el curs vinent han de començar la seva escolarització estan convidats aquests cap de setmana a la xerrada informativa que es farà des de l’àrea d’educació per a la matriculació dels alumnes de P3. Es farà aquest dissabte a la Fàbrica Llobet-Guri a les 11 h del matí a l’àrea d’educació (1r pis). La xerrada servirà per orientar als pares a l’hora de triar el centre educatiu, informar-los sobre el procés d’inscripció i matriculació escolar i explicar els canvis en els barems de puntuació que ja es van aplicar l’any passat.

Com per exemple que ser exalumne d’aquell centre ja no dona punts perquè el teu fill hi vagi o els celíacs que ja no tenen punts extres per escollir centre. Ho ha avançat la regidora d’educació, qui també ha assegurat que estan encara a l’espera de conèixer els barems de puntuació d’enguany, que depenen del Departament d’Educació.

De moment ja en tenim dos segurs que han canviat, que són els de nens amb malalties al sistema digestiu cròniques, com la celíaquia, aquest és un barem que ja no és hàbil. I també quan els pares o germans són exalumnes del centre, això tampoc puntuarà. Pel que fa a la resta de canvis que hi puguin haver de moment no ho sabem.

La xerrada anirà a càrrec de la pedagoga Cristina Caldas, orientadora de l’àrea d’educació. Els objectius d’aquesta xerrada són informar els pares de l’oferta educativa, tant de centres públics com concertats, explicar els canvis d’aquesta nova etapa escolar, orientar-los en els tràmits de preinscripció i matriculació, i parlar de les preocupacions que suposa iniciar aquest nou repte pels més petits. Tot plegat, es farà a les 11 h del matí al primer pis de la Fàbrica Llobet – Guri a l’àrea d’educació.

De cara el pròxim curs s’ofereixen 175 places a P3. A Calella hi ha dos centres públics on s’imparteix el segon cicle d’educació infantil –l’Escola la Minerva i l’Escola el Far– i altres dos centres concertats –l’Escola Pia i les Escoles Freta–. En les pròximes setmanes, tots ells posaran en marxa les jornades de portes obertes que permetrà als interessats accedir a les instal·lacions i tenir informació de primera mà sobre la seva oferta educativa.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *