“Tinc 50 anys i soc dona”, el monòleg de Julià Peiró per a Sílvia Alabart, aquest dissabte a la Sala Mozart

50 anys web

Una metgessa, directora d’un Centre d’Atenció Primària, compleix 50 anys i les seves amigues, companyes de classe del Colegio del Sagrado Corazón de Jesús li han preparat una festa sorpresa. L’Helena Vidal és la protagonista del monòleg teatral que interpreta l’actriu Sílvia Alabart i que porta per títol “Tinc 50 anys i soc dona”, aquest diumenge sobre l’escenari de la Sala Mozart dins del Cicle Cultural (21.30h). El text el va escriure el periodista Julià Peiró, a qui molts recordarem per entrar a les cases dels famosos als TN Migdia de la dècada dels anys 90. A la direcció, Mònica Pérez, l’actriu còmica que va formar part de la companyia La Cubana.

Amb l’excusa de la festa d’aniversari sorpresa i el misteri d’un nòvio absent – un brasiler, 15 anys més jove – l’Helena va repassant temes com la iniciació sexual, l’avortament, la maternitat, la malaltia, el maltractament, el desig en la maduresa, la vellesa i l’amistat.

Aquesta és la darrera obra que va escriure el periodista i escriptor Julià Peiró on reflecteix les vivències de tantes dones que havia conegut i admirava, perquè l’edat i una societat encara masclista, no les intimida ni descoratja.

Es podrà veure aquest dissabte 7 de març a la Sala Mozart, dins del Cicle Cultural que organitza l’Associació pel Desenvolupament Artístic i Cultural. La representació es farà a les 21.30h. La venda anticipada d’entrades a entrapolis.com i a taquilla de la Sala Mozart, al preu de 10 euros.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *