L’ARTS d’Estiu ven el 30% de les entrades en 48 hores

arts

En només 48 hores el festival ARTS d’Estiu ja ha venut un 30% de les entrades disponibles pels concerts que se celebraran del 3 al 14 d’agost a la platja de Pineda de Mar amb una nova ubicació. Un dels festivals de referència de la comarca que enguany celebra 10 anys amb una versió adaptada i més comprimida degut a les restriccions per la Covid. Una de les grans novetats és que per aquesta edició i les tres properes, el Centre Cultural i Recreatiu, qui gestiona el festival, comptarà amb el suport de The Project, una productora musical que serà l’encarregada de produir i reforçar l’estratègia de l’ARTS d’Estiu. El director del festival, Xevi Gómez, ha passat aquest matí pel programa La Ciutat i ha avançat que un dels objectius amb els quals treballen aquest any és potenciar la zona de village i recuperar l’essència de l’ARTS del 2019.

Divendres al migdia es van posar a la venda les entrades que van dels 18 als 35 euros, i en 48 hores ja s’ha aconseguit vendre’n un 30%. Enguany totes són numerades, amb seient preassignat i amb un aforament marcat del 50%, el que representa 1.000 localitats per actuació. El festival serà en format més comprimit i per l’escenari passaran 14 artistes com Estopa, Amics de les Arts, Stay Homas o Ara Malikian. Un festival que arriba a les 10 edicions i que el seu director, Xevi Gómez, ha reconegut que s’ha anat fent gran i que per això ha calgut sumar al projecte una productora musical com TheProject. 

Aquest era l’any ideal per poder fer un salt endavant a escala de professionalització en determinats aspectes. Fem una coproducció amb una empresa líder del sector musical espanyol. Seguirem treballant tot l’equip de l’entitat. Ells porten un risc en l’àmbit econòmic i nosaltres fem uns altres tipus de feina. La idea és que el festival segueixi funcionant com funcionava.

L’ARTS arrencarà el 3 d’agost amb Estopa i es tancarà el 14 amb Sopa de Cabra, amb dues setmanes amb concerts pràcticament cada dia. La desena edició també comptarà amb la zona del Village. Un espai que enguany volen continuar potenciant amb artistes emergents i amb més propostes culturals i gastronòmiques. De fet no descarten allargar-lo més enllà del 14 d’agost.

És un festival que ha anat canviant. Aquest any ens ha semblat que la millor opció era fer-ho així més comprimit. No descartem poder allargar fins al 21 d’agost el que és el village. Ens interessa enguany potenciar-lo molt amb una part de gastronomia, moda, oferta cultural molt lligada al festival.

Pel que fa a les entrades dels dos concerts anul·lats de l’any passat, Beret i Jose Luís Perales, Gómez ha anunciat que ja han estat totes retornades als seus compradors. També ha reiterat que faran un festival, adaptat a la normativa sanitària del moment i amb totes les garanties.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat