La gatera municipal continuarà funcionant amb independència del nou conveni amb el CAAD

El conveni signat entre l’Ajuntament de Calella i el Centre d’Atenció d’Animals Domèstics del Consell Comarcal, perquè sigui aquest ens qui passi a gestionar la recollida, atenció i acollida de les mascotes perdudes i abandonades a Calella, no afectarà la gatera municipal. En aquest recinte que gestiona Amics dels Animals s’hi seguiran portant els gats trobats per la ciutat. Serà diferent per aquells felins que estiguin malferits, que aquests sí que seran traslladats a les instal·lacions que té el CAAD a Argentona.

La gatera de Calella continuarà funcionant normalment cada dia de l’any, gràcies als voluntaris que hi col·laboren de forma altruista. Ells es continuaran encarregant de netejar les instal·lacions, donar menjar als gats i vigilar que es trobin en bon estat.

Des de la seva obertura Amics dels Animals és qui gestiona la gatera i el conveni amb el CAAD no trencarà aquesta col·laboració. Malgrat que el regidor Albert Torrent, va reconèixer en el darrer Ple que si la gestió és bona, el nombre de gats que acull el recinte haurà d’anar a la baixa.

Si tot funciona com ha de funcionar, els gats aniran minvant i la gatera hauria de desaparèixer i quedar-nos només amb el servei de recollida de gats. Quan arribi aquest moment ja determinarem quin ús li donem a l’espai.

L’acord, ratificat pel Ple de Calella i aprovat per unanimitat, permetrà que ara sigui el CAAD qui gestioni la recollida i acollida d’animals perduts o abandonats, com els gossos o gats ferits i que requereixin una intervenció. Un servei que prestava fins ara el Centre Caní Pedracastell.

Les esterilitzacions dels felins també es continuaran fent des de clíniques veterinàries de Calella.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *