L’associació de botiguers informa als seus associats que es regalen llaços grocs per posar als aparadors

Detall de la il·luminació nadalenca al carrer Sant Joan

El president de Calella Centre Comercial ha explicat avui al programa «La Ciutat» que els símbols per reclamar l’alliberament dels responsables polítics i dels líders de les entitats independentistes els reparteix l’Ajuntament de Calella, i que l’associació ha fet de transmissora de la informació als seus socis.

Xavier Nogué ha aclarit que l’oferiment arriba des de l’Ajuntament i que l’entitat l’ha fet arribar a les botigues associades perquè, si ho volen, demanin un llaç groc. “Des de l’Ajuntament ens van comunicar que se’ls havia ofert i si nosaltres ho volíem fer-ho extensiu. Es va donar el telèfon de contacte i em consta que algunes botigues ho han fet”, ha explicat.

En tot cas, en el comunicat institucional de l’Ajuntament de Calella sobre els preparatius de les festes nadalenques s’indicava que els llaços grocs els regala l’Associació de Comerciants Calella Centre Comercial i que el contacte per demanar-los és l’adreça de correu electrònic acc@calellacomercial.cat o el número de telèfon 93 766 51 64. En el mateix comunicat, s’anunciava que el Far de Calella s’il·lumina cada dia de color groc.

A tot això, Nogué ha dit que l’arribada del fred ha incentivat les compres en els últims dies, sobretot en articles o productes d’abric i aparells de calefacció. Ha reiterat que iniciatives com la del Black Friday són benvingudes si fan augmentar les vendes però que, en tot cas, és més partidari d’aplicar els criteris de la llei de consum catalana que prohibeix els descomptes fins passades les festes. “És molt més comprensible que després de les festes hi hagi les clàssiques rebaixes per treure estocs. Seria el més lògic, segons la meva opinió”, ha dit.

La llei catalana de consum està parcialment suspesa pel Tribunal Constitucional quant a la regulació dels horaris comercials i els períodes de rebaixes.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *