Reconeixement de l’empresariat maresmenc al compromís social del Neptuno Hotel & Spa

Neptuno Hotel & Spa, l’hotel boutique de 4 estrelles de Calella, ha estat reconegut a la gran nit de l’empresariat maresmenc. Els Premis FAGEM concedits ahir a Mataró, en el marc de la Nit de l’Empresariat del Maresme, l’han distingit amb la menció especial per al foment de la igualtat i la diversitat. El jurat ha valorat la seva aposta per oferir llocs de treball justos a nivell salarial i el seu compromís en termes de conciliació laboral. A més, acaben d’elaborar el seu pla d’igualtat.

La Nit de l’Empresariat Maresmenc de la Federació d’Associacions i Gremis Empresarials del Maresme (FAGEM) va ser ahir punt de trobada del sector econòmic de la comarca. Durant la celebració, es van atorgar els Premis FAGEM, que enguany arribaven a la seva tretzena edició, per donar visibilitat a les millors iniciatives del sector econòmic maresmenc.

Un dels reconeixements va ser per al calellenc Neptuno Hotel & Spa, un hotel boutique de 4 estrelles situat al carrer Sant Josep, que destaca per la seva aposta d’un model turístic sostenible i compromès amb l’entorn i les futures generacions. En aquest cas, la distinció ha estat per desplegar un model de gestió basat en el respecte i el foment de la igualtat i la diversitat. El jurat ha valorat la seva aposta per oferir llocs de treball justos a nivell salarial i de conciliació laboral, sense discriminar ni per gènere ni per nacionalitat. També s’ha tingut en compte la seva gestió de personal i que acaben d’elaborar el seu pla d’igualtat.


L’empresa de lloguer i pagament per ús d’eines i equips industrials Homs Rentals de Mataró va rebre el Premi FAGEM a la Trajectòria Empresarial, la major distinció de la nit.

L’acte va comptar amb la presència de la presidenta de la FAGEM, Roser Moré, l’alcalde de Mataró, David Bote, i la nova presidenta del Consorci de Turisme Costa de Barcelona Maresme, Carme Ponsa.

Justament ahir, parlava al programa Ona Maresme de la temporada turística que, segons Ponsa, es tancarà amb bones dades, arrodonides per les xifres de visitants i ocupació que es preveuen també durant el mes d’octubre.

Arribarem a dades d’anys prepandèmia, i això és una bona notícia. La temporada està funcionant bé i hi ha bones previsions per setembre i octubre, aprofitant la bonança de temps.

L’anàlisi de Ponsa sobre el comportament de la temporada turística del 2023 al conjunt de la destinació maresmenca difereix de l’opinió que expressava, fa uns dies a Calella, la presidenta de l’ATC, que no amagava la preocupació del sector local per les xifres d’ocupació assolides durant els mesos del pic de l’estiu. La presidenta del Consorci de Turisme Costa de Barcelona-Maresme ho atribueix a un fet conjuntural.

Pot ser que en un municipi del Maresme no li funcioni tan bé com esperava, tot i que les dades, en general, són bones. Fixar-nos només en un no podem, hem de tenir mirada àmplia. Crec que acabaran amb unes bones xifres, malgrat les fluctuacions i que hi ha èpoques que van millor o pitjor.

Ponsa va explicar ahir al programa que s’emet cada tarda per Ràdio Calella TV que cal reforçar l’estratègia promocional de la destinació a nivell internacional i posar en valor tots els atractius de la destinació.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *