L’associació de veïns Calella Centre també presenta al·legacions a la modificació del POUM

Manuel Garcia (esquerra) a la tertúlia del programa La Ciutat, aquest matí

L’entitat veïnal fa una esmena a la totalitat al projecte de modificació urbanística que permetrà la futura implantació d’un establiment de la cadena de supermercats ALDI, sobre el qual l’Ajuntament de Calella en tindrà un dret de volada de 2.800 metres quadrats per a equipaments, que es vol posar a disposició de Salut perquè hi faci l’ampliació de l’Hospital Sant Jaume.

El president de Calella Centre, Manuel Garcia, demana la retirada de l’operació urbanística que permetrà la instal·lació d’un supermercat de la cadena ALDI al solar que el consistori lloga per usar-lo d’aparcament públic de zona blava. A la tertúlia del programa La Ciutat, el president de l’entitat veïnal ha exposat els problemes circulatoris que provocarà l’obertura d’aquest establiment comercial. “Serà un desastre”, ha vaticinat. Però també ha expressat els seus dubtes que Salut s’avingui finalment a fer ús del dret de volada per ampliar els dispositius de la Corporació de Salut del Maresme i la Selva.

No és un projecte positiu per a la ciutat. D’aquí a un mes i mig hi ha eleccions municipals (…) Hem fet la consulta a Marea Blanca Catalunya i col·locar un CAP sobre un supermercat és com a mínim de riure. És la resposta que han donat. Tampoc s’ha explicat bé. Els ajuntaments proposen els espais i la Generalitat construeix. Seria la primera ABS amb tot el que implica a nivell de seguretat.

El president de l’entitat veïnal també recela de l’impacte que tindrà la implantació de la nova superfície en el teixit comercial de Calella.

Defensem el comerç de proximitat i buscar l’equilibri amb la competència lleial, no deslleial. I l’ALDI especialment, a nivell laboral, les contractacions deixen molt que desitjar.

L’Associació de Veïns Calella Centre Comercial han presentat al·legacions, dins de termini, a l’aprovació inicial de la modificació urbanística de l’anomenat PEMU El Mujal en uns termes molt similars als que va exposar ICV-EUiA, que també va reclamar-ho.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *