L’Associació Defensa Animal i d’Ajuda a Protectores de Calella organitza una nova Fira Animalista

L’Associació Defensa Animal i d’Ajuda a Protectores de Calella organitza aquest proper diumenge la sisena Fira Animalista de Calella.
Es tracta de la fira animalista a l’aire lliure més gran de Catalunya i enguany tindrà, a banda de les protectores catalanes, diverses de la resta de l’estat com una de Ciudad Real que treballa amb gossos llebrers.

La fira, que es fa al passeig Manuel Puigvert, es posarà en marxa a les 9 del matí fins a les vuit del vespre. Al llarg de tot el dia hi haurà passejades amb animals que estan en adopció, una exhibició de danses exòtiques a càrrec de l’Associació Orientalium i tornaran els personatges d’Star Wars que van venir a l’edició de l’any passat per primera vegada. La seva presència s’ha confirmat fa poques hores, tal i com comenta Anna Maria Soler, presidenta de l’Associació Defensa Animal i d’Ajuda a Protectores de Calella.

Soler ha explicat que l’objectiu de la fira és apropar a totes aquelles persones, sobretot gent gran, que volen adoptar però que no poden desplaçar-se fins a les protectores.

També ha confirmat la seva presència a la fira Helena Escoda, escriptora compromesa en la lluita a favor dels drets dels animals. És autora del llibre «Tauromaquia. Génesis y evolución histórica».

Durant la fira es recolliran aliments i productes sanitaris i d’higiene per a les protectores que treballen a la comarca.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *