L’Associació Volei Platja Calella necessita ampliar el seu espai de joc

Imatge d’arxiu

L’Associació Volei Platja Calella vol tirar endavant l’ampliació de la zona de joc que tenen assignada, en la que actualment hi han quatre camps, i que se’ls va concedir l’any 2007.

Segons ha explicat el president de l’associació, Xavi Alonso, en una entrevista al programa La Banqueta, entraran petició a l’ajuntament per passar de quatre a sis camps, juntament amb altres demandes. Una d’elles és la instal·lació d’una dutxa.

Un dels projectes que volem tirar endavant és ampliar els camps, perquè la zona que tenim assignada des del 2007 hi ha espai per quatre camps, però necessitem potser ampliar. Hi ha dos camps públics al costat de la guingueta i nosaltres el que demanaríem és que en aquella zona que hi caben quatre camps, poguéssim disposar de dos camps més que fossin sis de l’associació i dos públics perquè evidentment sempre ha d’haver un espai per la gent que ha de venir a jugar. L’hem d’entrar a l’ajuntament abans de finals d’agost, juntament amb altres demandes, per exemple la dutxa, que ens hem de desplaçar i amb les escoles de volei platja hi ha unes hores en que els nanos han de deixar l’aigua sí o sí, però a vegades les condicions del mar no et permeten baixar a l’aigua i s’han de desplaçar a les dutxes i seria ideal tenir una dutxa allà a prop.

I es que l’associació, es troba que els jugadors que tenen cada vegada són millors i que aquí no tenen sortida.

Condicionar una mica l’espai per tal de començar a potenciar, perquè d’alguna manera ens hem trobat que mica en mica van pujant jugadors i jugadores i no tenen sortida aquí. Ara hi ha un jugador que va començar amb la nostra escola que està de concentració a Alacant, juntament entrenat per en Xavi Bosma, amb els Campionats d’Espanya sub21 però és l’únic que pot entrenar i estudiar a l’hora. I l’altra noia, que és una entrenadora, la Belén, que ha quedat tercera d’Espanya sub19 i han de marxar, han de buscar-se la vida i estar a la Blume, estar a llocs de concentració permanent quan Calella precisament podrien tenir sortida molts nanos i continuar entrenant durant els mesos d’hivern perquè així de cara a les competicions estiguin més preparats.

L’Associació Volei Platja Calella compte actualment amb 160 socis de totes les edats. Si esteu interessats en conèixer les seves activitats podeu consultar el següent enllaç: https://avpc.jimdo.com/

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *