La Volta passa demà per Calella

Avui arrenca l’edició 103 de la Volta a Catalunya, amb un exigent recorregut de set etapes entre Sant Feliu de Guíxols i Barcelona, i un cartell de participants de luxe, entre els quals Tadej Pogacâr (UAE Team Emirates), el doble vencedor del Tour de França, o Sepp Kuss, Egan Bernal o Simon Yates, que lluitaran pel triomf de la prova catalana del circuit UCI World Tour. Marc Soler (AE Team Emirates) encapçala la representació catalana a la Volta, juntament amb Joel Nicolau (Caja Rural-Seguros RGA), Pau Miquel i Álex Jaime (Equipo Kern Pharma). Tots ells prenen la sortida avui en terres gironines per demà arribar al Maresme i encarar la primera arribada en altura. Mataró, la capital del Maresme, donarà el tret de sortida de la segona etapa, que passarà per tot el litoral comarcal, recorrent la carretera NII, que estarà tallada al trànsit. La Policia Local ha preparat un dispositiu especial durant la jornada per garantir la seguretat de ciclistes i vianants, que hauran d’utilitzar els passos soterranis per creuar la carretera.

La carretera NII estarà tallada al trànsit, demà dimarts 19 de març, entre les 11.15h i fins les 12.30h, aproximadament, pel pas de la Volta a Catalunya. No s’hi podrà circular i tampoc accedir-hi, i per creuar-la s’hauran d’utilitzar els passos soterrats que hi ha en el tram afectat. Són aquests:

Pas soterrani al c. Balmes.
Pas soterrani al c. Ànimes.
Pas soterrani al c. Sant Joan.
Pas soterrani al c. Romaní.
Pas soterrani al c. del Mar.
Pas soterrani al c. Vallderoure.
Pas soterrani a la Riera de Valldenguli.

Cal tenir en compte que tots els passos de vianants regulats per semàfor quedaran anul·lats. És a dir, el de Puig de Popa (semàfor Creu Groga), els dos de Riera Capaspre, el de Sant Josep, el de Sant Pere i el de Costa i Fornaguera no es podran utilitzar durant l’estona que estigui tallada la via.

Per qualsevol dubte o aclariment, heu de contactar amb la Policia Local de Calella al 93 766 59 20.

Potser t'interessa

2 Respostes

  1. jaume Torrent Coll ha dit:

    “La carretera NII estarà tallada al trànsit, demà dimarts 18 de març,” Aquesta noticia esta malament,ja que el dimars es dia 19 i no dia 18

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *