L’Atsoc renova la junta directiva, que afronta el futur amb nous projectes

"Dannie" és l’últim musical produït per l’Atsoc, que es va estrenar el desembre passat
"Dannie" és l’últim musical produït per l’Atsoc, que es va estrenar el desembre passat

Ramon de Calassanç ha estat reelegit president de l’entitat teatral solidària, que espera una major participació de la seva massa social per impulsar noves activitats que complementin el ja tradicional musical que estrenen coincidint amb La Marató de TV3. En una entrevista a l’Info Migdia, el president de l’Atsoc ha posat en valor el creixement de l’entitat d’ençà de la seva fundació, l’any 2015.

Ramon de Calassanç ha explicat que l’anterior junta va decidir convocar eleccions, donar veu al soci i renovar-se al complet després d’algunes sortides. Una decisió que també vincula a la trajectòria que ha seguit la pròpia entitat i al fet que ha triplicat en un any el nombre de socis i sòcies, fins arribar als 120 actuals.

“L’any passat, quan vam escollir la junta, érem uns quaranta. Per tant, crec que està bé quan s’experimenta un creixement d’aquesta magnitud que es doni pas a noves cares (…) De les 8 persones que ara l’integren, cinc són nous”, ha dit el president de l’Atsoc.

La nova junta directiva estarà encapçalada per Ramon de Calassanç, continua Jordi Coll a la vicepresidència, Santi Basart a la secretaria, Lídia Pidemunt com a vicesecretaria, Sara Ortiz és la nova tresorera; i a les vocalies Carles Narcís, Mercè Marré i Eva Diago.

El reelegit president ha agraït la dedicació i la bona feina feta per l’anterior junta directiva.

Quant al seu projecte de futur, a banda de les produccions que es puguin tirar endavant i que ara estan en procés d’estudi, ha assenyalat que s’ha implantat un nou mètode de treball. “Ja no és la junta qui imposa sinó que es treballa per projectes i és el soci qui empeny. El punt fort de la nostra candidatura era justament aquest (…) Els projectes d’aquest any estan en estudi i tenim ganes i esperem amb candeletes els projectes que presentin els socis”, ha comentat Calassanç.

La nova junta directiva tindrà un mandat per als pròxims cinc anys.

A continuació podeu recuperar íntegrament l’entrevista a Ramon de Calassanç, avui a l’Info Migdia.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat