Calella acull una nova edició del campus de tecnificació de tennis taula ZonaTT Butterfly

Avui han començat els entrenaments del Campus Internacional ZonaTT Butterfly a les instal·lacions del centre de tecnificació de la Fàbrica Llobet-Guri. És la dotzena edició d’aquesta estada que esponsoritzen dues de les principals marques del tennis taula mundial i que se celebra a Calella sota la direcció de l’extècnic local Joaquim Mallorquí i de l’exjugador Petr Korbel. Una cinquantena de jugadors procedents de Bèlgica, Suïssa, França, Itàlia o Mèxic realitzaran sessions per millorar la seva tècnica i el seu joc abans que comenci la temporada de competició.

Mallorquí ha posat de relleu l’alt nivell que ofereix el Campus gràcies a la participació de l’exjugador txec.

Korbel és una de les llegendes del tennis taula. Un jugador que durant les dècades dels 80 i 90 ho va guanyar pràcticament tot, que va competir a la Bundesliga, als Jocs olímpics va quedar quart… És el setè any que ve amb nosaltres per fer que el Campus tingui el màxim nivell possible.

A Calella, i sota les indicacions de Mallorquí i Korbel, i amb la col·laboració dels espàrrings Adrià Mallorquí, Marc Miró i Alba Fernández (CTT Calella) i d’Svetlana Maiorova i Joan Masip; els jugadors realitzaran un programa d’entrenaments intens.

Fem dues sessions diàries d’entrenaments, de tres hores matí i tarda; descansar molt i competeció el cap de setmana. Com sempre, l’Open Zona TT per a totes les categories, que té molt prestigi i és referent de la competició a l’estiu de tot el territori català.

En el marc del campus, per aquest cap de setmana s’han tornat a organitzat l’Open Zona TT, on hi participaran prop de 120 jugadors i jugadores, i que repartirà premis per valor d’uns 3.000 euros; i es disputarà el Triopen Calella d’eliminatòries directes a 3 punts i amb un premi en metàl·lic per al guanyador de 500 euros.

Mallorquí ha agraït el suport del CTT Calella per facilitar l’organització d’aquesta estada de tecnificació, que considera ajuda a consolidar la ciutat com a destinació especialitzada en turisme esportiu. Per això, lamenta el poc suport que diu rebre per part del consistori.

Això és turisme de qualitat, turisme que ve a fer esport, també a consumir, però evidentment gent que ha de descansar, que fa una vida sana. És el turisme que interessa a Calella tot i que voldríem tenir més suport de l’Ajuntament.

Els jugadors estrangers que participen al Campus Internacional ZonaTT Butterfly s’allotgen a l’Hotel Miami.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *