Calella Centre preguntarà al consistori què ha fet per resoldre la problemàtica de l’edifici de Sant Jaume

IMG-6277

L’associació veïnal ha anunciat que traslladarà als responsables municipals la inquietud i preocupació que tenen molts ciutadans sobre l’acumulació de trastos i brutícia que hi ha a la planta baixa d’un edifici del carrer Sant Jaume, al costat de l’entrada al Parc Dalmau i a peu de la carretera. És un edifici a mig construir, on fa mesos no s’hi treballa, que té al costat unes oficines comercials amb pisos habitats al damunt. El local està ocupat per un home -presumiblement amb el permís de la propietat- que hi acumula tot tipus d’andròmines, cada vegada més, generant un problema de salubritat que han denunciat públicament els veïns i sobre el qual fonts municipals van confirmar a Ràdio Calella TV que s’hi estava treballant de forma transversal des de les àrees de Política Social, Seguretat i Convivència i de Territori.

El president de l’Associació de Veïns Calella Centre, Manuel Garcíaa, ha dit avui al programa La Ciutat que intercediran amb l’ajuntament per saber en quin punt es troben les gestions que s’han fet des de l’administració, com a mínim des de l’estiu passat.

“M’han demanat i faré la petició en nom d’aquestes persones. Entenc que és un tema que s’arrossega des de fa tres anys i que no es fàcil perquè és una propietat privada. L’administració té uns processos i terminis però pot intervenir-hi, fins i tot de forma subsidiària netejar-ho; com podria fer en qualsevol altre solar”, ha comentat García.

Garcia ha dit que la principal preocupació dels veïns és pel perill quant a la salut pública.

“Hi ha rates per tot arreu, tenim molta por”

La presidenta de la Comunitat de Propietaris del número 269 del carrer Sant Jaume, Maria del Rosario Gómez-Calcerrada, ha explicat a l’Info Migdia de Ràdio Calella TV quina és actualment la situació en què es troba el local i quins passos han fet els veïns per intentar resoldre-ho. Ha dit que van fer una recollida de signatures i que en van entregar més d’una cinquantena a l’Ajuntament de Calella, que saben que s’estan fent gestions des de l’administració local però que no en tenen una confirmació oficial. Maria del Rosario Gómez-Calcerrada diu que continuen molt preocupats pel perill que suposa l’acumulació creixent d’andrònimes, que han patit plagues de rates i que pateixen per la integritat física de l’home que ocupa el local.

A continuació podeu escoltar íntegrament l’entrevista. 

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *