L’Aula de Música Can Llobet fa 25 anys

aula-música-e1605005344964

Per celebrar-ho, han preparat la jornada ‘Música&Natura’ amb la col·laboració de l’Associació dels Amics del Parc Dalmau. La diada es desenvoluparà en diferents espais del parc on els visitants trobaran les actuacions dels alumnes de l’escola, a més de concerts, música espontània i un dinar a càrrec del càtering Artesà de la Cuina. La festa serà el diumenge 15 de maig a partir de les 9h al Parc Dalmau.

L’Aula de Música Can Llobet està d’enhorabona i, és que, fa 25 anys de la seva creació. Per tal de celebrar la fita, el 15 de maig la música omplirà tots els racons del Parc Dalmau. L’aula de música, juntament amb l’Associació d’Amics del Parc Dalmau, ha preparat un conjunt d’activitats que recorreran el parc amb la música i la companyia d’alumnes i exalumnes de l’escola.

La directora de l’escola, Lourdes Bartrolí, explica que tenen l’esperit de ser una escola oberta a tothom. És per això que volen que tots els calellencs sentin que hi formen part a banda de treballar en xarxa amb altres entitats de la ciutat. A més, ha destacat que totes les participacions musicals són d’alumnes i exalumnes, fet que augmenta el valor de la jornada.

Diferents alumnes estaran en diferents espais del parc i es farà un recorregut perquè els visitants puguin gaudir-ne. Hi ha molta gent de Calella que no hi puja o no ha vist com està ara el parc, per tant volem unir aquestes dues realitats, música i natura, a més de treballar en xarxa amb altres associacions. Cal destacar que totes les participacions musicals són d’alumnes i exalumnes que han passat per l’escola i això té un preu immesurable.

Entre les activitats destaca la plantada d’un arbre com a símbol de les arrels que ha fet l’escola a Calella al llarg d’aquests 25 anys. Tal com indica Bartrolí, 25 anys són molts, han passat per molts moments diferents i han passat molts músics per l’escola. És per aquest motiu que volen que la plantada sigui un símbol d’arrelament a la ciutat i una forma de dir que segueixen vius per molts anys més.

25 anys són molts moments i moltes situacions. És evident que han passat molts alumnes i professors i moltes persones que ja no hi són. Amb aquest gest simbòlic volem dir que encara som vius, que tenim ganes de viure i de seguir plantant la nostra llavors musical a Calella. A més de fer que la música sigui una part vital de la vida de les persones perquè creiem que amb la música, si ens connectéssim més, un altre món tindríem.

Una demostració d’aquest arrelament són les activitats que estan duent a terme i que faran en les properes setmanes. Com, per exemple, l’homenatge als 30 anys de La Marató; un combo de Jazz i Pop; una cantata a l’Auditori de Girona, o diverses actuacions en el ‘Moments de Flors‘.

Finalment, fa una crida perquè tothom qui estigui interessat s’acosti el dia 15 de maig al Parc Dalmau per gaudir amb ells de la celebració. Tot i això, recorda que la data límit d’inscripció al dinar és el dia 4 de maig. Tota la informació la podeu trobar a la seva web  o a les seves xarxes socials.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *