La Llopa provarà la resistència per camins de muntanya de 306 esportistes de totes les edats

Sortida de la Marxa de Resistència del 2019 (Foto: Calella-Marxa)
Sortida de la Marxa de Resistència del 2019 (Foto: Calella-Marxa)

Calella-Marxa ja ho té tot a punt per a la prova de resistència La Llopa que es disputarà aquest diumenge, dins del calendari del Circuit Català de Marxes. Ahir van tancar inscripcions i tenen 306 persones apuntades: 148 a la distància de 54 quilòmetres i 158 per a la de 34 quilòmetres, l’anomenada Llopa Petita. El tret de sortida es donarà a les set del matí i la prova es tancarà al cap de quinze hores, a les deu de la nit, al mateix punt ubicat al Passeig Manuel Puigvert. La setena edició de la marxa de resistència es disputarà amb bones condicions meteorològiques segons les previsions del cap de setmana.

La Marxa de Resistència per Calella i el Montnegre és una prova exigent que permet resseguir els llocs emblemàtics del Montnegre. Lluís Barri, membre de Calella-Marxa i coordinador de La Llopa, ha descrit el recorregut que sortirà del Monument a La Sardana.

Des del Passeig Manuel Puigvert enfilem la Riera Capaspre el Turó de la punta de Garbí. Baixarem per la Riera de Pineda fins a Can Pallofa, des d’on pujarem per Coll de Porc, que és un creuament de camins. Llavors anirem cap a Hortsavinyà, Rocatell i Fuirosos; pujarem a Sant Martí direcció Santa Maria del Montnegre, i baixarem a la carretera nova pels Tres Termes. D’allà, direcció a Sant Cebrià de Vallalta, baixarem per les Torrenteres, passarem per l’Era d’en Mora, Puig de Popa, el Far i les Torretes, creuarem pel pont de fusta i cap al Monument a La Sardana.

MapesLlopaiLlopaPetitaFINAL

El traçat, similar al d’anteriors edicions, té un desnivell acumulat de 4.400 metres. Hi ha set avituallaments i set de control.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat