La pilot Laura Camps fitxa d’ambaixadora turística de Calella

L’Associació Turística de Calella ha arribat a un acord de patrocini amb la pilot Laura Camps perquè es converteixi en ambaixadora de la destinació turística local. A través de les seves xarxes socials, on acumula més de 37,5K de seguidors, promocionarà l’oferta d’allotjament i de serveis complementaris, a més dels atractius naturals de la ciutat i les activitats que s’hi poden realitzar, participant-hi en primera persona. Ho veurem en una sèrie de vídeos que començarà a publicar en breu al seu perfil d’Instagram. Des de sortides amb caiac, snorkel a mar o excursions per l’entorn natural, entre d’altres. De fet, l’ATC els ofereix gratuïtament a la clientela dels establiments d’allotjament com a complement a la seva estada a Calella. Aquest estiu ha tancat una programació per a tots els dies de la setmana, festius inclosos, que es desenvoluparà fins el 3 de setembre.

La pilot de karts Laura Camps, que va formar part de l’Acadèmia Ferrari, s’ha convertit en la nova imatge de la destinació turística local. L’ATC l’ha fitxat perquè promocioni Calella a les xarxes socials aprofitant la tirada que té sobretot a la plataforma Instagram, on acumula 37,5K de seguidors.

Durant l’estiu, Camps publicarà una sèrie de vídeos per mostrar l’oferta d’allotjament i les activitats que es poden fer a mar i muntanya. Moltes d’elles pensades per a les famílies.

L’ATC realitza activitats durant l’estiu i hi participaré, sobretot a les primeres que s’estan fent. Per exemple, sortir amb caiac, els concerts, el parasailing del Water Sport Center… Hi seré fent vídeos per després promocionar-ho a través de les xarxes socials.

Per aquest estiu, l’ATC ha tancat un programa d’activitats gratuïtes per a la clientela dels establiments d’allotjament local, que han de demanar a recepció el braçalet que els dona accés. Hi ha des de sortides amb caiac, snorkel a mar obert, badminton a la platja, volades d’estels, pintacares i jocs gegants i cooperatius, o entrades per a la minidisco. També visites guiades als museus i excursions al Far i les Torretes, o tiquets per al Carrilet que inclouen un petit skack. Es faran de dilluns a diumenge repartides entre la Platja Gran i de Garbí, i a les instal·lacions del WSC. Per causa de la sequera, aquests mesos no es farà la tradicional festa de l’espuma, que s’ha anul·lat de forma temporal.

ACTIVITATS GRATUÏTES ATC 20230705

Una bona mostra d’aquesta oferta complementària a l’estada a Calella es podrà veure als vídeos que Laura Camps començarà a compartir en breu. Arribarà a un públic afeccionat i que es mou al brogit del motor. Li hem preguntat pel perfil dels seus seguidors.

És una pregunta complicada perquè tinc molts seguidors de fora i alguns d’aquí, gent del món del motor. Sobretot el meu públic està enfocat al karting i a la fórmula, però qui sap. Potser això ens obre a noves oportunitats.

Els detalls de l’acord amb l’ATC contemplen que Camps percebi 2.500 euros, tal com ha pogut confirmar Ràdio Calella TV. Ella passarà l’estiu aquí treballant per poder tornar a posar-se el casc i davant del volant d’un monoplaça.

Va començar en aquest món l’any 2018 i va guanyar la segona edició del programa Girls on track-rising stars, una iniciativa de la Federació Internacional de l’Automòbil per promoure l’esport femení i fer de trampolí a les joves promeses. Això li va permetre fer el salt a l’Acadèmia de Pilots Ferrari, amb tan sols 16 anys. Amb l’escut del Cavallino Rampante va competir a la Fòrmula 4 durant el 2022.

Després d’aquesta experiència, ara busca nous suports econòmics que li permetin mantenir viu l’objectiu final d’arribar a la professionalitat.

Sempre dic el mateix, és un món molt incert i mai se sap. Un dia estàs a l’elit i l’endemà buscant patrocinadors perquè tot s’ha complicat. Vull pensar que pinta bé de cara a la pròxima temporada, queden sis mesos, i farem tot el que estigui a les nostres mans per seguir fent el que ens agrada.

Nascuda el 28 de març del 2005 a Calella, Camps és un referent per a les noies aficionades al motor. Diu que n’és conscient i que porta amb orgull la responsabilitat.

M’he trobat amb moltes noies que volen començar o tot just hi han entrat i em diuen que volen assemblar-se a mi, i això m’agrada i sempre me n’he sentit molt orgullosa. De qui soc i què faig, i el que represento.

Podeu accedir al perfil de Laura Camps a Instagram clicant aquí.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.