S’executa el projecte dels participatius per millorar l’accessibilitat a la Plaça del Maresme

Imatge d'arxiu

Els veïns de la plaça del Maresme que van presentar el projecte de millora de l’entorn als pressupostos participatius veuran complertes les seves demandes. El consistori ha decidit tirar endavant les millores d’accessibilitat de l’entorn amb la construcció d’una passera de formigó, ample, que creuarà l’espai connectant els carrers Balmes i Rierany dels Frares. La renovació tindrà un cost de 34.000 euros i s’executarà, segons les previsions, en el termini d’un mes.

El regidor Marc Buch ha explicat a l’Info Migdia que el consistori ha decidit tirar endavant la proposta veïnal tot i no guanyés la convocatòria dels participatius.

No va ser la proposta guanyadora però els projectes passen a ser propietat de l’ajuntament quan es presenten i com que s’havia treballat prèviament i teníem partida econòmica s’ha decidit fer-ho (…) Principalment es demanava una passera de formigó que anirà de punta a punta de la plaça, la renovació de la sorra i la substitució d’unes peces de decoració que estan trencades i la substitució de plantes.

El regidor ha puntualitzat que l’actuació s’ha acordat amb els veïns.

Més papereres al carrer Amadeu

Vuit de les jardineres decoratives del carrer Amadeu s’han reconvertit en papereres, aprofitant l’estructura dels elements de separació de la zona de vianants amb el pas de vehicles. L’actuació s’ha dut a terme coincidint amb la substitució de les plantes que hi havia per murtra.

Els veïns de l’entorn ens van comentar que era dificultós que no hi haguessin papereres i vam reaprofitar que s’havien de substituir les jardineres per col·locar-les.

Buch ha admès que, poc després d’instal·lar-les, les jardineres van patir actes vandàlics.

 

A continuació pots escoltar l’entrevista sencera:

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *