Calella tindrà un estiu més la bandera Blava només a la platja de Garbí

Imatge d'arxiu

Calella continuarà un estiu més sense la bandera blava a la platja Gran. Aquest 2016, i per segon any consecutiu, el litoral calellenc tindrà la bandera blava a la platja de Garbí. Una distinció que atorga la Fundació d’Educació Ambiental amb la col·laboració de l’Associació d’Educació Ambiental i del Consumidor.

Tal i com vam explicar en el seu moment, la platja Gran s’ha quedat sense aquesta bandera perquè permet la circulació de cotxes. En declaracions a El Punt-Avui, el tinent d’alcaldia de Serveis Públics, Albert Torrent, ha explicat que havien tornat a presentar la candidatura pensant que els criteris d’adjudicació podien haver canviat, però després d’aquesta segona negativa no ho tornaran a fer.

En el conjunt del Maresme, aquest 2016 hi ha dues platges més que aconsegueixen la bandera blava. Es tracta de Malgrat de Mar i Pineda de Mar que després d’haver perdut l’any passat la bandera blava per deixar entrar els gossos a la sorra durant un temps determinat al matí, ara la torna a recuperar i té les banderes blaves a les dues platges, a la Riera i els Pescadors.

Les banderes blaves representen un reconeixement internacional en diferents aspectes com ara la gestió mediambiental i la seguretat en les instal·lacions o la qualitat de l’aigua, entre altres.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *